Jump to content

K: Clio III 200 ili 197


GTT

Recommended Posts

Pozdrav svim članovima koji me poznaju i koji me ne poznaju, nadam se da ste dobro.

Tražim Clio III Ph2 200, može i Ph1 197. 

Ponude na PM. Lova spremna.

Hvala!

 

Edited by GTT
Link to comment
Share on other sites

Javi se supersprintu on ima kontakt od vlasnika njegov bivši RS200. 

Edited by xxx
Link to comment
Share on other sites

Pozdrav dečki, hvala na odgovorima. Traži se Ph2 200, ali s obzirom da ih nema toliko kao 197-ica, može i uredan 197.

@dolac, ovog plavoga sam jučer išao gledati.

To je auto koji je imao onu kožnu unutrašnjost u sebi. Oglas od prošlog vlasnika:

http://www.index.hr/oglasi/renault-clio-20-16v-sport/oid/471151

Servisnu knjigu ima do 110 tkm (po riječima vlasnika, nisam provjeravao jer me auto ne zanima), uglavnom ima puknutu unutarnju plastiku desnog blatobrana, naprijed je lakiran (vlasnik kaže samo prednji branik radi kamenčića, ali ja sumnjam da je cijeli lakiran, iako ne mogu tvrditi sa sigurnošću), u zazoru između branika i maglenki ima plave boje i maglice od lakiranja (s time da mi se ti zazori čine preveliki da bi takvi bili tvornički, vlasnik me uvjerava da je to tvornički tako, a ja se ne sjećam kako je to bilo na mom 197), farovi su H7 sa lećom, s trebao bi imati po VIN-u halogene bez leće, na jednoj strani su kederi na vratima zalijepljeni s obostranom trakom, s druge strane nekim bijelim ljepilom nalik na silikon, ispiljen i maknut jedan lonac na ispuhu, kemijani nastavci iza, gume Lassa na 40%, diskovi prednji i zadnji mrtvi, dosjedi na njima lakirani u srebreno, pa na slici djeluju kao novi diskovi, od opreme nema ništa, niti paket vidljivosti i udobnosti, ništa. Sjedala su stavljena druga, s običnom tkaninom i u stanju su 6.5-7/10. Vlasnik ima maniju za farbanjem, plava je lajsna ispred pretinca za rukavice, pa su plavi svi čepovi i poklopci pod haubom i to se lagano ljušti na mjestima, s time da je usisnu granu lakirao srebrenom bojom u spray-u i to tako da maglice od spray-a ima po konektorima okolo, instalaciji, crijevima, itd. Prednje kočione čeljusti su lakirane parcijalno u plavo, Uz to sve vlasnik je osebujan, što kroz priču o njemu, što kroz priču o autu. Na komentar da je lakiran i bio udaren naprijed, on se naljuti i počne se kleti na svog pokojnog sina da nije, iako ga ima par mjeseci i teško je u tako nešto biti siguran ako nisi prvi vlasnik. U ljutnji sjeda u auto i govori mi da ga smeta da mu netko govori da je auto bio udaren, a samo on zna što je s autom bilo. Na moje pitanje što - govori dok nervozno pali auto da je auto bio poplavljen pod vodom u podzemnoj garaži i da je sve u garanciji novo promjenjeno, od motora i svega živoga. Ne vidim poveznicu toga i lakiranja, a s obzirom na vlasnika, nemam pojma jel to uopće istina, ali eto. U odlasku daje gas u pod usred čega auto zatrokira ili ga zakoči ASR (ne mogu biti siguran jer je bila vlažna cesta), daje prvu do blokade i odlazi. Od dobrih strana, na autu su sva stakla od prvog dana i vrata se lijepo zatvaraju, ima plave pojaseve, RS dodatne spojlere i felge su bez točkice. Cijenom ide puno niže od ove, u oglasu je bio prije par dana 6900, a vlasnik kaže da ga boli patka za 10-15t kn, pa valjda ide i puno povoljnije. Eto, ukratko, možda nekome uštedim vrijeme. 

Edited by GTT
Link to comment
Share on other sites

Naravno, da se razumijemo, ne smeta me udaren auto, ako nije bilo ozbiljnije i ako je popravljeno sve po tvorničkoj specifikaciji, nisu to više novi auti.

Pa kako se, nakon svega sto si imao, odlucio na clia sporta?

Iz čiste dosade, poželio se visokih okretaja i atmosfere, bio bi stvarno neki treći auto u kući, ono, motor za zimu, a da žena može s njim do grada tu i tamo jer nije prevelik. I poželio se malo RS-a opet. 200 bi bilo idealno, a opet svejedno mi je, samo da je auto na mjestu. 

Edited by GTT
Link to comment
Share on other sites

Zna mozda netko gdje u porecu umagu navodno se tamo voziclio sport 197 plavi s bijelim trakama i bijelim felgama auto. bio je na njuskalu prije 3mj

Link to comment
Share on other sites

I mene zanima taj crveni. Vozia sam ga godinu ipo i zanima me u kakvom je stanju 

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...

Important Information

Renault-klub.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfiguritati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Koristeći se ovom web stranicom, pristajete na opće uvjete te pravila ponašanja.