Jump to content

P: Kompresor 50l


josipp

Recommended Posts

E kad si to spomenuo, ima negdje na tavanu i neki profi separator vlage, dobio ga uz onaj 300l kompresor jer lik od kojeg sam ga kupio se bavio lakiranjem stolarije. Morat cu ga pronac pa i to unovcit :) jer meni netreba nit bu ikad trebao

Edited by josipp
Link to comment
Share on other sites

koga? separator vlage? kaj ce mi to, za ove ormare nije bitno kak izgledaju to ide u garazu za alat. To je ujedno i drugi put od kad sam ja ziv da se nekaj kod nas doma lakiralo, za sve finije i osjetljivije stvari furam lakireru. Prvo sam si prije 4 god farbao APNa, sad ove ormare i pitanje je kad ce opet naic neka druga nevazna stvar za koju separator nije bitan 

Link to comment
Share on other sites

Mislio sam na separator, da. Zašto si onda kupovao novi kompresor? Meni je ovaj Parksideov (Lidl) sasvim zadovoljavajući za moje potrebe iako ima samo 24 litre, ima OK protok tako da kad potroši spremnik nastavi davati zadovoljavajuću količinu zraka.

Link to comment
Share on other sites

Zato jer si imam u planu napravit neku malu home made komoricu za pjeskarenje sitnica a pjeskarenje je ipak lakse uz brzi kompresor, a vidjevsi taj u bauhausu sa 3 glave i 5 godina garancije mislio da je to odlican deal pa ga kupio :D. Taj novi sam smatrao najboljim kompromisom izmedu zutog 50l i velikog 300l kakav je kod bake s tim da sam dosta ogranicen prostorom pa je taj od 100l idealan. Kupio bi ja i za tu 300l al mi onda zauzme dobar komad garaze a to mi se ne svida.

Link to comment
Share on other sites

Kome treba kompresor za to osim vulkanizeru ?

ps . jedino teškoj ljenčugi hehe

Istina! Nije to neki posal za odšarafiti i zašarafiti 16 (ili 20 vijaka)

Ipak ja se nebi bunio jer me svaki put dočekaju 3 auta na kojima treba zamjeniti kotače (dva moja i jedan od oca)

Link to comment
Share on other sites

Ne radi se uvjek o kotacima auta, ko se ne bavi nicim njemu nis ni netreba, ko se bavi svim i svacim kao ja ti alati su zlata vrijedni i nikad ih dosta :D .. 

Link to comment
Share on other sites

Boli me briga da imam 2 šerafa godišnje. Ako hoću neki alat, kupit ću si ga. NIjedan mi se neće nikada isplatiti jer njima ne zarađujem.
Najviše volim kad me pušači pitaju kaj će mi ovo, kaj će mi ono, a mjesečno spale parsto kn :D

Link to comment
Share on other sites

Možda bi bilo dobro otvorit topic za kompresore, vidim da dosta ljudi zanima to a i uspije se pročitat nešto pametno..

Link to comment
Share on other sites

Svaki pneumatski alat troši drugačije.

Najveći potrošači su biaxi, bušilice i brusilice.

Onda udarni odvijači, šprice.

Čavlerice troše malo.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Jedna snimka linsoca sa ovim kompresoricem. cak dobro i radi s obzirom da sam 10 metara slaufa ustekao na ono telefonsko crijevo da imam dosta do auta.

IMG_20180222_130315.jpg

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...

Important Information

Renault-klub.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfiguritati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Koristeći se ovom web stranicom, pristajete na opće uvjete te pravila ponašanja.