Jump to content

P: Digitalni Fotoaparati - Kolekcionarski OLY C-2100 UZ, C-1400, Casio


pere

Recommended Posts

Frend s posla prodaje svoje stare fotice (15-20 godina)... nekad placeni 1000€ i vise, danas uredni kolekcionarski primjerci... osobno sam ih testiral i isprobal i svi rade tip-top. Slike takodjer od konkretnih uredjaja.

Radi se o dva Olympusa: C-2100 Ultra Zoom i C-1400L i jednom Casiu QV-3000EX/lr.

Sve redom makine od 2-3 Mpix, ovaj ultrazoom ima opticki 10x zoom i jedino kod njega je slika na trazilu malo kao prljava, vjerojatno neka zmazanoca, al daleko od toga da bi to bio neki znatan minus... i malo ostecenje na kotacicu di se bira program... ostalo sve tip top i kompletno funkcionira.

Evo linkova s njemackog oglasnika di mozete vidit slike... Olympusi su po 60€, a Casio 30€, ko hoce sve, Casio je gratis. On veli da cijene nisu za pregovaranje, ja mu reko da je uopce blesav da ih prodaje... al eto... Ak se ko nadje, robu dovezem osobno u hr krajem sljedeceg mjeseca... ak bi kakva prilika bila za prije, javim,

 

OLY 2100 UZ

OLY C-1400L

Casio QV-3000EX/lr

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...

Important Information

Renault-klub.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfiguritati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Koristeći se ovom web stranicom, pristajete na opće uvjete te pravila ponašanja.