Jump to content

MODUS razina ulja i kratki osvrt


zac7654321

Recommended Posts

zdravo momci!

jucer mi se pokazala poruka "top up oil", danas sam kupil litru ulja i dolio 1 dcl... komp pokazuje da je ulje na max, stanga pokazuje da je na pola 45min nakon gasenja motora... cudno...

btw, prilikom prvog paljenja jutros komp je nije pokazao "top up oli" poruku, pokazal je razinu ulja 2 tockice prije min (daklem 1 tockicu manje od pola)... vjerojatno jer je auto stajal cijelu noc pa se sve slilo dolje u posudu... ne znam...  ak mi netko moze malo pojasnit bio bih zahvalan.

 

inace, auto je kod mene tocno godinu dana, 15k km... prituzbi nemam, toci-pali-vozi uz dva ciscenja mase na zadnjim svijetlima... uz to, nove slape, promijenjen kuplung, diskovi i pakne nedavno... i sad za koji dan redovni servis + set zupcastog (280e all inclusive)

cital sam ovih dana probleme kolege sa fluence-om i mogu samo reci DRAMA! kod mene, fala bogu i u nadi da se nebum scopral, nema ni cvrcaka ni nikakvih drugih nepozeljnih zvukova... 

 

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...

Important Information

Renault-klub.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfiguritati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Koristeći se ovom web stranicom, pristajete na opće uvjete te pravila ponašanja.