Jump to content

Megane II 1.6 nosac mjenjaca


Nikolina

Recommended Posts

Lijep pozdrav,

Zanima me kakvu ulogu ima nosac mjenjaca,promijenila sam onaj gore uljni i onaj ispod.Gornji je original renault,a donji sam uzela hutchinson.

Kod paljenja se auto malo zatrese,i u leru ima kao lagano ljuljanje,ne stalno vec kako ga puhne.

Kakvu funkciju ima taj nosac i jel to moze biti zbog njega.

 

Link to comment
Share on other sites

Ima jos jedan, treci nosac. Pa ak su novi moraju bit fiksni. Kakvo ljuljanje.. ako motor nemirno radi kvar treba traziti na njemu. Mora raditi mirno bez trzanja.

Link to comment
Share on other sites

moje iskustvo, mijenjao sam jedan po jedan,prije promjene je treslo dosta u leru i pri kretanju se čulo i pri ubrzanju bi se nekad stresao, mjenjanjan prvo gornji desni (uljni) pa je treslo drugačije i počela je trest papučica kočnice, pa sam promijenio na getribi pa je opet počelo trest drugačije ovisno o nagibu auta i sad čekam još promijenit donji pa pretpostavljam da će se smirit...uglavnom mislim da je najbolje promijeit sve...meni je taj na getribi dobio lufta nekih pola centimetra sa svih strana oko čahure

 

Link to comment
Share on other sites

Benzinac? Moj se uopce ne trese. Mijenjao sam samo uljni jer se isusio.. ulje se apsorbiralo? Uglavnom balon nije bio supalj al je bilo lufta. Osjetio sam cimanje motora samo kad sam u prvoj kretao. Sad je ko bubica..

Link to comment
Share on other sites

Pozdrav,

Imate kakvog dobrog mehanicara za renault pa pogleda vozilo.Ja sam zapadni dio Zagreba pa ono za orjentaciju,ali nije problem bilo gdje otici.

Hvala

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...

Important Information

Renault-klub.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfiguritati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Koristeći se ovom web stranicom, pristajete na opće uvjete te pravila ponašanja.