Jump to content

K: Renault Clio sport 2 ph1


Kasabian

Recommended Posts

Kao što naslov kaže, kupujem Clio sport 2, isključivo ph1. Ne kupujem bilo kakvog sporta, kupujem auto isključivo od vlasnika (po mogućnosti prvog), u stock stanju s urednom poviješću servisa, do 100 000 km ili blizu, nikad razbijenog, čuvanog, paženog i maženog. Sumnjam da takvih ima na forumu i u javnosti, međutim ako netko zna neku informaciju, bio bih zahvalan da mi proslijedi. Bonus je ako je auto u nekoj egzotičnoj boji (tipa bordeux ili žuti), ali nije nikakav uvjet, samo šlag na tortu.

Dakle, molim ponude isključivo vezane uz aute koji su u opisanom stanju. Svjestan sam da ga neću naći sutra niti da će cijena biti 1500 eura pa sukladno tome, molim isključivo ozbiljne ponude.

Link to comment
Share on other sites

Zaboravi, ne postoji za prodaju trenutno a i već duže vrijeme, tko ima takvog kakvog bi ti, ne prodaje. Teško 197 naći takav kakav ti tražiš auto, a kamoli ph-quick...

Link to comment
Share on other sites

ufff, sretno, nanervirat će te.

ja sam svojedobno kraj 2012 i 203 isao gledat 15ak kom 197 da vidim malo kakvi su, imao sam i vremena, tad su bili 5god stari a većina ko da su 15, i onda svojeg kupio nenadano bez oglasnika., ovo su sad več 15god stari auti, isto mi se desilo tamno 2005-6 kad se trazio ep3 CTR a svi uz Cupa bili razvaljotke.

Link to comment
Share on other sites

Edit: (ili novi post, obzirom da je edit zaključan)

Traži se ovako nešto...

https://www.njuskalo.hr/auti/renault-clio-2.0-sport-oglas-920738

Uh sjećam se ovog kad sam ga gledo tamo negdje prije 8 godina, šteta kaj je gospon Zlatko bio tvrd orah pa nisam spustio cijenu. :) 

Sretno s potragom, ali znaj da tražiš jednoroga.

Link to comment
Share on other sites

  • frenchkey locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

Renault-klub.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfiguritati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Koristeći se ovom web stranicom, pristajete na opće uvjete te pravila ponašanja.