Jump to content

Nosači motora


Med0

Recommended Posts

Koliko dugo traju nosači motora? I kako vam se manifestiraju kad odlaze?

Meni se u autu osjećaju vibracije motora recimo kad kočim motorom. To su vibre koje nemaju veze sa sagorjevanjem goriva. Sve na ovjesu je novo osim amortizera i njihovih nosača/ležajeva, upornik getribe je novi, nosači auspuha su novi. Vibre nisu jako izražene, osjete se kroz cijeli auto i papučice.

Dva nosača motora su mi tvornička, stari 12.5god koliko i auto (onaj ispod akumulatora i onaj na muldi). Oba izgledaju OK pogotovo onaj hidraulični na muldi. E sad, jedna iskusnjara mi iz prve ruke kaže da je problem upravo u gornjem nosaču na muldi. Kaže da on izgleda kao da je dobar iako nije i da zbog njega auto lupa preko poprečnih pukotina na cesti (između ostaloga).

Link to comment
Share on other sites

Evo ti moje iskustvo sa zamjenom tog hidrauličnog nosača. Iskusnjara ti dobro kaže, pogotovo ako ti je ovjes provjereno dobar.

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...

Important Information

Renault-klub.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfiguritati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Koristeći se ovom web stranicom, pristajete na opće uvjete te pravila ponašanja.