Jump to content

laguna 2 problem automatska klima


ivoc

Recommended Posts

Pozdrav ekipa

Imam sljedeći problem sa svojom lagunom. Dakle auto ili grije ko mutav ili hladi tako da bi pakao zamrzao, kad stavim na auto a temp. je na 16skroz mi smanji puhanje klime na najmanje ako podignem već na 16.5 grije prejako. Vanjsku temperaturu čita normalno. E sad znam da ima još 2 senzora pa sad ako se netko našao u istom problemu da mi kaže točno koji.

Link to comment
Share on other sites

Spojiti na dijagnostiku i vidjeti što senzori očitavaju. Nešto ne štima. Vjerovatno jedan mrtav.

Link to comment
Share on other sites

bojim se da će biti onaj u retrovizoru sa ventilatorčićem jer ga uopće ne čujem, zakaj bi bio senzor isparivača?

Link to comment
Share on other sites

Taj u retrovizoru (temperatura unutrašnjosti/vlaga) nikad nije bio problem za razliku od ovog na isparivaču (termootpornik). Ali da bi bili sigurni spoji se CLIP-om i vidi, ili skini onu plastiku i pogledaj je li se vrti taj ventilator.

Link to comment
Share on other sites

  • 9 months later...

I sam imam taj problem slican ali cim upalim auto odma radi Ventilator kad stisnem AC da upali klimu nista cuo sam da navodno mora palit drugu brzinu Ventilatora jer nema drugi a to nista neradi napunjena klima presostat promjenit od temperature motora isto a vanjsku temperaturu ne pokazuje dobro dal to ima veze a kad upalim automatski smanji Ventilator na minimum a vani 30c

Link to comment
Share on other sites

Pregledaj Clipom. Tamo će ti pokazati sve, ovako možeš samo nagađati.

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...

Important Information

Renault-klub.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfiguritati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Koristeći se ovom web stranicom, pristajete na opće uvjete te pravila ponašanja.