Jump to content

Recommended Posts

Prva iskustva nakon 200 pređenih kilometara su više nego dobra. Motor radi kao urica, normalno ubrzava i vuče iako se radi o  motoru 1,5 dci /66kw.

S obzirom da sam do sad vozio Clio 3 /1,5 dci/50kw, komparacije su neizbježne pa tako na moje veliko iznenađenje prosječna potrošnja ovog modela prema računalu je  sad 3,3 l/100km dok je Clio trošio 4,3l za isti stil vožnje,............strogo defanzivni.

Nisam još mjerio stvarnu potrošnju, no nadam se da ću to napraviti prvom prilikom, kada potrošim prvi rezervoar goriva.

Ima li netko slična iskustva ?

Do sada nisam uočio neki veći nedostatak osim što se dashboard ladica ne otvara na pritisak. Ne znam da li je netko imao isti problem i ako je, kako je to riješio?

S obzirom da ovaj model nema rikverc kameru, što je veliki minus, da li je netko to naknadno ugrađivao kao i senzore TPMS-a?

Da li netko zna kako se mjenja jezik na displeju računala?

 

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...

Important Information

Renault-klub.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfiguritati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Koristeći se ovom web stranicom, pristajete na opće uvjete te pravila ponašanja.