Jump to content

Pucanje pri okretanju volana


jopa_22

Recommended Posts

ko što naslov kaže čuje mi se nekakvo preskakanje i pucanje pri okretanju volana na mjestu...nikad u vožnji barem ne zasad...vjerujem da su to simptomi nečega...dal mi netko može reć čega?

Link to comment
Share on other sites

ma ne, zvuk nije u volanu ni u kabini već dolazi izvana, letva? spone? ležaj amortizera?

Link to comment
Share on other sites

dašto da jesu, moze biti vise stvari ali ako se radi o meganu 2 ja bih ovak odokativno rekao nazalost letva volana ili nesto oko nje (skuplja opcija)  ili nesto vezano uz amortizera, kape amortizera recimo. Al onda bi ti lupao i na neravninama , ako ti ne lupa nego samo na mjestu kad motas volan, onda mislim da je letva.

Link to comment
Share on other sites

kape čujem već neko vrijeme, više desnu nego lijevu ali obe su čujne...koji su još simptomi ako je letva u pitanju? lufta nemam ili ga ne osjetim :D

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...

Important Information

Renault-klub.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfiguritati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Koristeći se ovom web stranicom, pristajete na opće uvjete te pravila ponašanja.