Jump to content

Problem sa automatskim mjenjacem


neo111

Recommended Posts

Bok ekipa , auto je megane cabrio  2007 1.6.16v ,  ima pola godine kod prebacivanja iz P U D  POGOTOVO  U R , osjeti se jaki trzaj ( udarac) , to sam neko vrijeme ignorirao i auto mi je propalo nasred ceste , ostao u neutralu  nije se mogao pomaknuti niti mjenjati brzine.  Odveo sam ga u ovlasteni Renault servis  rekli su da je otisao plin iz getribe i da narucin  drugu . Polovna je stigla ima  tjedan dana iz njemacke nakon ugradnje i promjene ulja  opet se osjete isti udarci kao kod predhodne . Dali je moguce da sam opet  uzeo pokvarenu getribu ili uopce i nije bio problem u getribi vec u necem drugom?!

 

Hvala 

Edited by neo111
Link to comment
Share on other sites

Evo ti 3 dobra majstora u Vinkovcima. Sacuvao sam si kontakte s nekog foruma, jer se citavo vrijeme zelim prebaciti na automatika, pa da imam ako mi zatreba :-)


1. http://www.autosopkov.com



2. Servis auto mjenjača, auto limarija i auto lakirnica...

Ulica:    H.D.Genschera 74

Pošta, mjesto:          32100 Vinkovci

Telefon:    098 724 223

E-mail:    auto-stocko@net.hr


3. http://www.mario-vk.hr/index.php?stranica=mjenjaci

Link to comment
Share on other sites

Ti u ovlastenim servisima kod nas su genijalni, geeeenijalni.

I ja sam cuo da jeu Vinkovcima neki majstor za automatske getriba

samo koji je to od ova tri nabrojena?

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
×
×
  • Create New...

Important Information

Renault-klub.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfiguritati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Koristeći se ovom web stranicom, pristajete na opće uvjete te pravila ponašanja.