Jump to content

Koji set kvačila uzeti?


Black.Tip

Recommended Posts

Konačno krećem u realizaciju nadogradnje svog Twinga 1.5 dCi. Kao što sam već naveo u prethodnoj temi, planiram ga dati remapirati. Izbor je pao na Sedox i mapu sa 75 na 100 konja i 200 na 255 Nm. Naručio sam kako je preporučeno Mahle leteće ležajeve, Elring brtvu kartera. Do sada je točeno u njega ulje Elf, ja sam usputno uzeo isto Elfača full tech i Purflux filter. Diskovi, pločice, pakne, ulje sve ATE. Veliki servis je rađen prije 12000 km. Sada me još jedino zanima koji set kvačila uzeti. Do sada nisam imao problema s njim, ali koliko vidim po servisnoj knjizi nije nikada mjenjano, a nova mapa će ga opteretiti 30% gore. Za sada je ovaj set prevalio 142000 km i zamijenio bi ga ipak prije nego da razmišljam kasnije. Sa kojeg modela bi pasao Stage 1 set od Sachsa na moj Twingo? 1.5 dCi 75 2013. god. 

https://www.autodoc.si/rezervni-deli/komplet_sklopke-10151/renault/twingo/twingo-ii-cn0/5283-1-5-dci-75

Edited by Black.Tip
Link to comment
Share on other sites

Ja ti mogu dat samo hint kako ovi web-shopovi imaju dobar pregled što može ići na tvoj auto, ali isto tako postoji dobra mogućnost kako je uneseno u ponudu nešto što ne ide na tvoj auto.

 

Link to comment
Share on other sites

Ma ovo sam link reda radi stavio, iako fizički kupujem u Sloveniji od njihovog dobavljača.

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...

Important Information

Renault-klub.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfiguritati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Koristeći se ovom web stranicom, pristajete na opće uvjete te pravila ponašanja.