Jump to content

P: Clio 2, 1.5dci 60kw, 2002., dynamique


matia03

Recommended Posts

Pozdrav društvo

Došlo vrijeme da ode moj clio na bubanj. Razlog je što nam ne trebaju više dva auta, pa je bezveze plaćati davanja i servise.

Znači Clio 2, 2002., 1.5dci, 60kw, dynamique oprema, registriran do 3/2019, 368 000km.

Auto je u dobrom stanju, na 310 000 je rađena generalka, otišle su gumice ventila, pa sam izvadio cijeli motor i sve odmah mijenjao. Svi dijelovi su prva ugradnja, tako da se tu nije štedilo.

Prije 3-4 godine je zamijenjena pumpa i dizne, tako da s time neće biti problema. Prije 3 godine je zamijenjeno sve oko klime, kiler, kompresor, isparivač, kondezator.

Lak je na krovu apšisao, ima par manjih udubljenja od parkinga, farovi su mutniji i ne radi žarulja od pojasa (radi nje nisam raskapao cijelu tablu).

Sve ostalo je u super stanju, auto je pali-vozi, i sigurno će voziti idućih pet godina s minimalnim ulaganjima. Akumulator je stavljen nov prošlu zimu, gume su još ok, za 4000km ide mali servis, za 14 000 bi trebalo zamijeniti remenje.

Od kad je auto kod mene, promijenjeno je dijelova i dijelova, od ovjesa, kočnica, klime, dizni, pumpe, itd. Jedno vrijeme sam zapisivao što sam sve mijenjao, ali mi je dopizdilo, brat mi radi u autodijelovima, tako da sam imao popust, i mijenjalo se sve što se moglo mijenjati dok je auto bio na dizalici. lakše mi je nabrajati što nije mijenjano, nego što je :)

Ima puno kilometara, ali je pouzdan i siguran. Neće vas sigurno ostaviti nigdje na cesti, niti će se dogoditi da ne upali. Pali vozi je unatoč kilometrima, ne dimi, ne troši ni ulje ni vodu.

Servisi su rađeni svakih 10 000km.

Cijena je 11 500kn, pa ćemo se dogovarati za dalje. Svakako tko ga kupi, neće se zeznuti, unatoč tome kaj nije estetski najljepši. Osim estetike, i mutnijih farova, na autu je sve ispravno i sve radi. Ja sam ga imao za sebe, tako da se pazilo da uvijek bude tip top.

Molim zvati na broj 099 423 8111. Ne znam da li ću stići svaki dan na forum.

 

https://postimg.cc/gallery/1epm69age/

 

 

 

 

 

 

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...

Important Information

Renault-klub.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfiguritati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Koristeći se ovom web stranicom, pristajete na opće uvjete te pravila ponašanja.