Jump to content

K: branik i desni blatobran za thaliu ph1


josipp

Recommended Posts

Znam kolega, ali onda moram oba blatobrana stavitibod clia, mozda negdje naide samo branik a svoj blatobran bi mozda mogao i zaljeputi. 

Link to comment
Share on other sites

Ma nisam, jooj glupost samo takva. Jos mi se nikad nije desilo da misli skrenu na neke probleme a da promet zapostavim. Na izlazu sa Čulinećke desno na Slavonsku cekam za ukljucenje, dacia dokker ispred mene. Ja gledam ljevo niko ne nailazi bila je rupa da bi i sleper mogo izac van i krenem lagano ne gledajuci opce jel ovaj ispred krenuo, kad ono lik stoji i naslonim se na njega ? On dobio oziljak na zadnjim vratima od tovarnog prostora kak sam se naslonio na njega a meni sve zivo popucalo.... Privremeno rjesenje je vezica tuning dok ne nabavim drugi branik.

received_283856972292097.jpeg

IMG_20190126_160105.jpg

Link to comment
Share on other sites

Ma nemoj se sekirat, svakom se to moze desit bez obzira na vozacko iskustvo...
Meni se znalo desavat da poslje sljake pocnem lagano spavat pa u zadnji cas lovim volan [emoji20]

Link to comment
Share on other sites

Da, neznam kaj mi je danas, zaboravio sam punjac od moba na poslu, zaboravio kupit neke stvari u ducanu kaj me stara poslala, sjebo branik, i naravno glupan skroz zaboravio da ja ustvari imam na tavanu rezervni ispravan i citav branik  ?  evo sad sam se toga sjetio a jednom tjedno sam gore i stalno prolazim kraj njega Neznam jel to mjesec ima kakav utjecaj ili kaj je to danas

 

Nek oglas bude i dalje aktivan, skupljam branike od thalie, dobro je toga uvjek imat u rezervi :aua:

Edited by josipp
Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...

Important Information

Renault-klub.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfiguritati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Koristeći se ovom web stranicom, pristajete na opće uvjete te pravila ponašanja.