Jump to content

Tuning Lagune III - iskustva ili planovi

Solda

Recommended Posts

Što se tiče turba u 150 ili 180 izvedbi mislim da je jedina razlika u hlađenju. Znam da nema računice ali o tome ne razmišljam na taj naćin. Nisam klinac da ubijem sve pare na to. Ako se šta zanimljivo ukaže volio bi probat ali ne pod svaku cijenu. Ipak je to auto koji mi služi svakodnevno. Hvala svima na zanimljivim razmišljanjima. Imam dosta frendova sa tuniranim autima ali Renault im nije jača strana.

Kaj nije netko pricao da se da nasarafit turbina od espace-a koja je veca i da nije problem dobit 240ks?

Leo je napisao kod mene u topicu za moju lagunu da od espace 4 pase turbina, da je veca od 2.0dci 180ks od Lagune. ?

Pretpostavljam da su to one koje imaju još i vodeno hlađenje? Kolika je muka to pospajat na motor koji to nema spremno? Također, 180HP imaju balancing shaft, 150HP nema.

Edited by IcyTexx

• 8 months later...

Ljudi, ako je netko zainteresiran za Lagunu III 2.0 dci(110kw) Bose edition. Auto je 2011 god. Ima 250 000 km. Reg. do 06/2020. Eibach opruge i remap na 180 KS i 400 Nm. Napravljen servis i stavljene nove kočnice. Imam račun. Puno opreme - navi., dvozonska aut. klima, mrežice na prozorima, polukožna sjedala.... Prodajem za 45 000kn. Javiti se možete na mail 

Solda0906@yahoo.com 

• Create New...

Important Information

Renault-klub.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfiguritati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Koristeći se ovom web stranicom, pristajete na opće uvjete te pravila ponašanja.