Jump to content

Cijene servisa općenito i neki sitni problemi


Smuchac

Recommended Posts

Pozdravljam!

Brat ima Captur 0.9 Tce star nekih 5 godina s prijeđenih 34 kkm. Nakon nekoliko mjeseci otkad ga je kupio, u sred Bosne crko akumulator i ostavio ga na cesti te je zamjenjen novim i od tad nije bilo problema. Nedavno su stražnji senzori prestali raditi.

Danas brat ode u Baotića kojeg sam mu preporučio na servis. Izmjena ulja,filtera ulja,filtera kabine i zraka,kočione tekućine te 3 svjećice 2471kn. Kao napomenu su naveli da mu je akomulator pri kraju i da očekuje skoro crkavanje istog a za stražnje senzore koji inače samo pište tj. samim time govore da su neki vulgaris senzori kad samo pište ko i oni s e-baya za neznamkoliko dolara da im je otišla centrala i da bi popravak izašao oko 2 soma kuna.. Jesam li ja lud ili su poprilično pretjerali i sa cijenom servisa i sa tom qurčevom super mega giga centralom tih ultra warp 9 senzora koji eto više ne pište? Hvala.

Link to comment
Share on other sites

Abnormalne cijene..

Stavi novi aku pa vidi.

 

I pricaju gluposti oko senzora.. kakva centrala, kakvih 2000 kn .. kojesta

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Auto pali uredno a aku se ponada kao kad je bio nov a oni kazu da je na izdisaju....

Poslano sa mog Mi A1 koristeći Tapatalk

Link to comment
Share on other sites

ak mu je riknulo na putu , dali su mu onaj s ruba police, jos su prasinu brisalis njega.

Al opet tesko ej mogao tak brzo riknut..

famozni su mi u tim ovlastenima, famozni. Jedan taj servis su meni izvanredna uljaganja na 13 godina starog megana.

Link to comment
Share on other sites

Brat u Doboju ugasio auto i oso na rucak. Za sat vremena nema nikoga tj. aku krepan/prazan. Zvao je servis i poslali su svog lika koji je ugradio drugi aku. Jel bio nov neznam al vjv nije. Neznam ni marku ni koliko ima Ah niti koliko kosta....

Poslano sa mog Mi A1 koristeći Tapatalk

Link to comment
Share on other sites

  • 7 months later...

za baotića znam od ranije da je preskup jer mi je za popravak pumpe na cliu 3 tražio 25kkn, a istu sam u samoboru kod purića sredio za 7kkn.

redovni servis za captura sam platio 1300kn u redanu u krapini 05.09.2019. u pitanju je diesel 1,5dci

za akumulatore sam čuo da rikavaju jer se ljudi voze na stop&go. ja imam akumulator već 4 g. i još drži kao nov, no isključujem svaki put s&g kad palim motor.  u servisu su rekli da preko kompa ne mogu to isključiti.

Link to comment
Share on other sites

što se akumulatora tiče, meni je majstor prilikom preuzimanja Arone rekao ovako "stop&go je dodan u auto kako bi auto prešao neki cjenovni rang i mogao se naplatit, preporučam ti da ga ugasiš jer je bolje da ti akumulator crkne unutar garantnog roka nego mjesec dana kasnije" ..  iovako ga gasim u svakom autu koji vozim, al valjda će prije crknut akumulator ako je upaljen s&g?

Link to comment
Share on other sites

Ja kad uđem u auto, prvo dam kontakt, zavežem se i gasim start/stop. To mi je kao zavezati se. Nikad mi se auto nije sam ugasio otkad ga imam :lool: 

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

A jel netko moze potvrditi sto pisete za Start Stop?

Konkretno kod mene u Firmi imamo 2 auta sa Start Stop i nikad nitko ne gasi to na njima. I nikada nikakvi problema sa Akumulatorom ili sa necim. BMW 3 i Mercedes V klasa. Oba dizela. Ja ih znam od 2015. BMW je 2014 ili 2013 mislim.

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...

Important Information

Renault-klub.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfiguritati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Koristeći se ovom web stranicom, pristajete na opće uvjete te pravila ponašanja.