Jump to content

Renault Laguna Coupe 2.0 16v


Stuart

Recommended Posts

Pozdrav svima! Budući da mi je ovaj auto  osobito zanimljiv, a u dogledno vrijeme planiram kupiti coupe ne mogu zaobići ovu Lagunu koja mi jednostavno spada u jedne od najlijepših coupe-a. Temu sam svrstao u rubriku "Dijelovi, održavanje, problemi" kako bi mi eventualno netko iz prve (ili druge) ruke mogao reći koje su slabe točke tog auta, koje kvarove ili probleme mogu eventualno očekivati, kakva je trajnost tog motora   i naravno i drugu stranu medalje - ona pozitivna svojstva. Bio bih jako sretan kada bi netko mogao iz vlastitog iskustva nešto više reći o toj Laguni. 
Također me zanima pouzdanost "ručne" odnosno one elektronske parking kočnice i općenito pouzdanost elektronike. 
 

Hvala na odgovorima! 

Link to comment
Share on other sites

Jednu info cisto o el.rucnoj: ako se zablokira, sigurno postoji osigurac, tj sklopka za rucno odblokiranje, na laguni 2 je ispod obloge u pretincu izmedu siceva.
Laguna coupe i mene JAKO interesira, predivan auto

Sent from my LG-H870 using Slapatalk

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...

Important Information

Renault-klub.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfiguritati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Koristeći se ovom web stranicom, pristajete na opće uvjete te pravila ponašanja.