Jump to content

T; Gume 12" -za prikolicu


bob the biker

Recommended Posts

Pozdrav,

Tražim 2 gume 12" koje bi stavio na prikolicu za motokultivator. Znači ne trebaju biti nove ,bitno da su u jednom komadu i ne previše ispucale ,tj. da su bolje od sadašnjih.

Imam felge od fiće ,ali za prikolicu koja ide max 10km/h nije toliko bitna širina ,bitno da stanu na felgu :D

Uglavnom tražim što jeftinije ,ako imate neke za baciti pa platim poštarinu ili tako nešto...

Link to comment
Share on other sites

Vjerojatno sve znas al sam da ti prosirim ideje ili podsjetim. :)

Pretpostavljam da primarno mislisnna autogume. A tu valjda ni ne znam dal postoji nekaj novije od Tica na kaj je to islo.

Obzirom da sam pretpostavio da ne trazis jace namjenske gume sa odredenim brojem platana, ide podsjetnik sa pocetka teme.

Imas i varijantu skuterskih guma, mislim da dosta ATV/quadova ima 12" kotace, osim ako ti te gume nisu presiroke.

Mislim eto, ubi me, skoro sam uvjeren da sam bacio 2 gume (nimalo lose) bas sa ripnama sa Labinprogresa Deluxa, 12 KS. Mislim da je to ta dimenzija.

Poslano sa mog SM-G930F koristeći Tapatalk

Link to comment
Share on other sites

Ima za manje od 200 kn original 12" guma za motokultivatore.
Al kolko sam skuzio bikeru treba neko rjesenje za sto manje novaca.
Pa sam spomenuo i ono.


Poslano sa mog SM-G930F koristeći Tapatalk

Link to comment
Share on other sites

mislio sam da je za autoprikolicu, nisam dobro pročitao. No ima vulkanizera koji bi rado prodali takve stare gume samo da im ne stoje, samo treba malo potražiti

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Ma da ,za motokultivator, felga je original od fiće ,tako da trebam tražiti tu dimenziju +/- 20mm u širinu. Odlučio sam raditi budget verziju jer će biti malo korištena ,a i sad imam dosta većih izdataka pa mi nije baš za baciti 400+kn za nove. Prikolicu praktički restauriram jer je stajala valjda 15 godina pa će več ionako dosta koštati da je cijelu preradim i prefarbam. :D Da i kod vulkanizera ću malo pogledati...

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...

Important Information

Renault-klub.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfiguritati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Koristeći se ovom web stranicom, pristajete na opće uvjete te pravila ponašanja.