Jump to content

K: prednju haubu za Clio 2 PH2 (crnu)


ThePornstar

Recommended Posts

Tražim prednju crnu haubu za Clio 2 PH2, naravno, u što boljem stanju (ravna, po mogućnosti bez hrđe, rupa i oljuštenog laka). Kontakt na PM ili 091/55 33 22 1.
P.S. moju su demolirali nekakvi debili.

Link to comment
Share on other sites

Svoju staru izudaranu tučom sam spremio na tavan pa ako ti zatreba neko privremeno rješenje, javi.
Inače, lutrija je naći u boji koja ti odgovara i neoštećenu. Polovnu sam na kraju uzeo srebrnu (500kn, Renault Branko u Sesvetama) i dao lakirati kod Cika u Markuševcu.

Edited by borny
Link to comment
Share on other sites

Prije svega, hvala ti puno na ponudi! Sa svojom se mogu voziti bez beda, ali bih htio to riješiti. Potraga za crnom je fakat ubitačna, tak da je najizglednija opcija baš ova kako si i sam riješio. Pričekat ću još, možda što uleti :)

Link to comment
Share on other sites

Nema problema.
Zar je tvoja u tako lošem stanju da se ne da popraviti?

Link to comment
Share on other sites

Prvotni plan mi je i bio ravnanje (300-500 kuna, s tim da se ne garantira da će bit ko nova). Udubljena je valjda od koljena gore kod šprica, tako da je i jedan krak ojačanja malo propao odozdola. S tim bih još i riskirao, ali također ima dosta rupa od tuče pa mi je to totalno neisplativo. Mislim, prošao bih jeftinije, ali to neće biti to ?

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...

Important Information

Renault-klub.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfiguritati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Koristeći se ovom web stranicom, pristajete na opće uvjete te pravila ponašanja.