Jump to content

Osiguranje i registracija


nikola1203

Recommended Posts

6 hours ago, robyakarider said:

ako trosi ulje svaki kat ce otici

Od izmjene do izmjene mi zasad ne troši ništa, jedva se pomakne na štangici razina.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Imam jedno možda čudno pitanje. Naime, na Insigniji imam regu po narudžbi, a na Audiju neku bzvz. Obzirom na to da Insigniju prodajem ali ne znam još kad, mogu li nekako zamijeniti te rege na ta dva auta? Jasno mi je da bi onda morao mijenjati i prometne ali to nije problem. Insignija je na tatino ime a Audi na moje, ako to čini neku razliku. 

Link to comment
Share on other sites

Možeš, odeš u STP i tamo napraviš.
Ove po narudžbi moći ćeš sigurno prebaciti a ove druge ne znam. Možda ćeš morati uzeti druge za stotinjak kn.

  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

Meni je na renou i na golfu isto na tehničkom kontrolor skinuo tablice  radi toga što su sw djelomično ogulile . Ako se ne varam 180kn je po novim tablicama  i to te ne pita oćeš nećeš nego skida a ti ako nećeš nema tehničkog.

Link to comment
Share on other sites

Mene su upozorili za clia da je izblijedilo, ali mi je rekao da će me pustiti jer imam samo još jedno mjesto za pečat u knjižici pa da ne plaćam i nove dokumnte ako ne trebam i da računam sa zamjenom iduće godine. Tako da sam stigao isplanirati i tek na idućoj regi zamijenio i pločice.

 

Edited by Alen
Link to comment
Share on other sites

3 minutes ago, ivan.martinko said:

Pa jel se moze crnom bojom popraviti tablice da izgledaju ok? Mislim kvalitetno popraviti..

Baš sam to htio pitati.

Tih 180 kuna plaćamo najam ili je to naše apsolutno vlasništvo?

Link to comment
Share on other sites

Meni se je od godina ljuštio onaj reflektirajući sloj ili što je već a na jednima malo i grb. Uglavnom nema oćeš nećeš nego skida tablice  i 180kn nove . A što možeš tu možda da neke može malo zamaskirat da ne vidi (ako neće detaljno gledat) ili se pravit da ne vidi. Nikad se neću sa njima natezat jer će uvjek nać nešto pa da je i najbolji auto za što te može zezat. Naročito sad kad je došla nova generacija ljudi , prije je bilo i školskih kolega pa je bilo i lako.

Link to comment
Share on other sites

Pooštrili su dosta u zadnjih x godina. Mene na tehničkom ove godine po prvi puta pitao za opremu, spuštao stakla da li podizači rade i hrpu drugih sitnica koje nisam niti zapamtio. Kamere ih snimaju dok rade, kontrole im dolaze, ispitivači se boje za svoju guzicu. Pogledaj samo malo unatrag par godina koliko je bilo skandala po nekim stanicama gdje su uzimali mito i namještali prolaz ekipi s neispravnim autima.

Jedan poznanik, umirovljenik se pred koju godinu vratio iz DE gdje je radio do penzije. Mehaničar po struci, sad se vratio doma na selo da odmara u penziji. Smijao sam se kad je pričao kakav je to horror doživljavao u STP kad si je po prvi puta regao auto u HR :)

 

Link to comment
Share on other sites

Pa prije 2 registracije našao mi luft na kugli na renolu 5 campus . Čovjek me vrati i ja kući a imao sam drugu kuglu i odmah se uvatio posla da to riješim. Kako mi je tehnički blizu a kuglu se da brzo promjenit ja se i presvukao i obavio posao pa natrag .  Hebiga nisam znao da imaju neki vremenski limit kad te vrate za obavit popravak . To valjda da ne muljaju , nemam pojma .  Uglavnom ja se vratim a on veli da badava idem na kanal kad još treba oko pola sata da mu kompjuter dozvoli da uvede popravak .  Nije bilo druge nego u kafić i čekat kad mogu doć na pregled (ono drmanje) i potvrdit tehnički . Tad sam za to prvi put čuo i nisam se mogao prestat čudit , mislim da je vremenski limit bio sat i pol , no ne držte me za rječ ko će sve zapamtit.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
5 hours ago, marek45 said:

Zar ne traže račun o ugradnji?

A zašto bi to učinili l, ko tebi brani da imaš kući dio i 20 godina unazad i sam ga zamjeniš . Neki dan nešto čeprkam po garaži i nađem bregastu u paketu od Lade l, mora bit da je bar 25 godina u tom paketu u onoj smrdljivoj masti za konzerviranje kao da je dio topa a ne autodio.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
×
×
  • Create New...

Important Information

Renault-klub.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfiguritati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Koristeći se ovom web stranicom, pristajete na opće uvjete te pravila ponašanja.