Jump to content

P: Ergobaby 360 nosiljka


riceburner

Recommended Posts

On 5/22/2019 at 1:50 PM, riceburner said:
 
Ergobaby 360 nosiljka s četiri položaja. Ima mogućnost nošenja djeteta u četiri udobna i ergonomična položaja: na trbuhu prema natrag, na trbuhu prema naprijed, na boku i na leđima.
Po prvi puta ova nosiljka omogućava zdravo i pravilno nošenje djeteta u sva 4 položaja uključujući nošenje na trbuhu prema naprijed koje je u ovoj nosiljci udobno kako za dijete tako i za osobu koja ga nosi.
Nosiljka je za djecu od 5,5 do 20 kg težine
 
 
Jakna - Dolisa
Jaknica je šivana po narudžbi, sastoji se od tri sloja: prvi vodo i vjetro-nepropusni, drugi pamuk i treći flis koji se može skinuti kada je toplije vrijeme.
Nosiljka  1.199kn
Jaknica: 250 kn
 
Pošto je moja malena rođena ranije i s raznim problemima nisu nam dozvolili da koristimo bilo kakvu nosiljku, tako da je sve novo s originalnim pakiranjima, pogodno i za poklon...
Navedene cijene su cijene u trgovini, a prodajna cijena je stvar dogovora i pregovora, al opet nedam badava ili za neke nemoralne novce...
 
 
Slike...
 
bc360altbl360-1.jpg




IMG-6017.jpg
IMG-6019.jpg
IMG-6026.jpg
IMG-6027.jpg
IMG-6030.jpg
IMG-6031.jpg
IMG-6032.jpg
Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...

Important Information

Renault-klub.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfiguritati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Koristeći se ovom web stranicom, pristajete na opće uvjete te pravila ponašanja.