Jump to content

Duster 4x2 Prestige 115Sce by Deki.


Deki.

Recommended Posts

2 hours ago, josipp said:

A bas su mogli na samom kraju jos jednom tockasto zavarit i mozda nebi pucalo... Sve bu dobro dok tu ne pocne hrđa izbijat nakon desetak godina, mozda i ranije 😆

da ranije, za 3-4 godine sve bu nabubrilo

Link to comment
Share on other sites

2 hours ago, josipp said:

Moj stari je bio zagrijan za Logana MCV, kad ih je bilo premisljao se pa odusto i kad se napokon odlucio prestali se proizvodit a nigdje u nijednom salonu nijednog zaostalog sa dizel motorom, sami benzinci. Duster mu uopce nije bio u planu a ima kod nas u selu vec 5 godina jedan lik dustera kupio novog i natuko vec 400 tkm sa njim kaze da je odma  novog dao remapirat na 130 i kusur konja i evo dan danas se vozi nikad nista na motoru pipnuto. Fenomen ili ne neznam al to kad je stari vidio kaze idem i ja po dustera 😅.  Ovo kaj velis da frendu curi voda u gepek, isto se desava i starom al jos nismo odgonetuli odakle 🤣

Od te pukotine ti ide niz c stup. Uzmi nekog silikona ili ljepila za stakla i zamaži to 

Link to comment
Share on other sites

4 hours ago, josipp said:

Duster mu uopce nije bio u planu a ima kod nas u selu vec 5 godina jedan lik dustera kupio novog i natuko vec 400 tkm sa njim kaze da je odma  novog dao remapirat na 130 i kusur konja i evo dan danas se vozi nikad nista na motoru pipnuto. 

Ako nije problem saznaj gdje je radio remap i koliko je koštalo. Meni bi bilo dosta da svoj dignem na standardnih 115 KS.

Edited by Vladek
Link to comment
Share on other sites

  • 8 months later...
On 30. 03. 2022. at 16:44, Deki. said:

15586km
Promjenjeno ulje i filter ulja 

Cek jel ja sam dobro razumija u skoro 4 godine 15000km ili?? 

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...

Important Information

Renault-klub.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfiguritati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Koristeći se ovom web stranicom, pristajete na opće uvjete te pravila ponašanja.