Jump to content

Fluence pumpa goriva


GWToni

Recommended Posts

Pozdrav,

Imam jedan cudan problem sa (pretpostavljam) pumpom goriva. Prije otprilike dva tjedna sam kupio novu pumpu goriva jer mi je stara imala problem sa plovkom. Znaci pumpa je radila savrseno, ali stalno je pokazivao da je na rezervi. Kada sam kupio novu pumpu, plovak je radio i sve je bilo savrseno do prvog jutarnjeg paljenja automobila.

Svako prvo paljenje (nije bitno ujutro, popodne, navecer, na 5 ili 35 stupnjeva) ona proizvodi jako cudan zvuk. Znaci kad se da kontakt sve je super (radi normalno) i cim upalim pocne se cuti kao da nesta krsi, lomi ili da nesta drobi. To traje nekih par sekundi i onda se ne cuje nista sve dok automobil ne ostoji malo duze vrijeme (npr. 8h na parkingu) i onda opet ispocetka. Ne mogu reci da se to desava prilikom svakog paljenja, ali barem jednom dnevno.

Moze li mi netko pomoci sa nekim savjetom do cega bi to moglo biti? Pumpanje nova i ne bi trebalo biti problema. Moze li biti problem mozda do toga posto nije originalna od bosh da jednostavno se tako cuje?

Hvala unaprijed na svakoj pomoci ili savjetu.

Samo kratki dodatak. Ne cuje se nista takvo tijekom voznje i cuje se iz zadnjeg dijela gdje je promjenjena pumpa. Znaci ne cuje se iz motora nego iz prostora gdje je pumpa goriva. 

Cak sam u jednom trenutnu posumnjao da mozda nije dobro stegnuto, ali ne vjerujem jer ne mos pomaknuti ni malo pumpu.

Link to comment
Share on other sites

  • 7 months later...
×
×
  • Create New...

Important Information

Renault-klub.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfiguritati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Koristeći se ovom web stranicom, pristajete na opće uvjete te pravila ponašanja.