Jump to content

Koje amortizere kupiti?


zeljko13

Recommended Posts

Ma to s bojama na oprugama je kompliciranje samo takvo, najbolje pogledat sto je doslo na autu iz tvornice i time se vodit jer katalozi obicno izbace vise mogucnosti.

A sto se OEM amortizera tice, frend ih je za RS-a uzeo u CIAK-u. Cak ni cijena nije bila neka suluda, oko 600kn komad (prednji) bez ikakvih popusta, isto su KYB bili. Tako da ne bi skodilo i tamo pitat.

Mada mozda te i ovlasteni iznenadi cijenom. Npr. ja sam se nesto raspitivao za originalne amortizere za moj auto i ispadaju jeftiniji nego npr. KYB u tokicu. Go figure...

Link to comment
Share on other sites

1 hour ago, frenchkey said:

mislim da je bio opoziv za ležajeve amortizera za talisman i meg 4

Jel možeš to nekako potvrdit ja šta vidim na https://car-recalls.eu/model/Megane/ nema ništa o tome, meni su naručili amortizere, valjda neće bit glupih faca :) , jer škripi kad se na muldu stišće, kaže da su ležajevi onda hoće samo u zavoju... - tako mi kažu :)

Edited by macan
Link to comment
Share on other sites

nažalost ne mogu, više priče sa drugih foruma, Mogli bi i taj vrag promijeniti kad već skidaju amortizere ili bar prekontrolirati

Link to comment
Share on other sites

Stavio na svog originalne od renaulta, zadnje . Nekih 100€ sam platio oba.Na autu su bili monroe originalni  , jedan je onak korodirao izvana , i dalje je radio svoj posao al su mi na tehnickom ukazali da je hrdav.

Stavio te velim originalne, ako sam razliku osjetio minimalno.

Uglavnom , ja nebih na daily driveru kemijao s bilštajnima i slično.

 

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...

Important Information

Renault-klub.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfiguritati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Koristeći se ovom web stranicom, pristajete na opće uvjete te pravila ponašanja.