Jump to content

P: Mercedes A250 AMG


pere

Recommended Posts

Prodaje se navedeno vozilo s kvarom na motoru. Radi se o benzincu A klasi 211 ks, 2013 godiste i 101800 km. Nazalost motor je na radi. Cura veli da se cula neka ruzna buka i auto je stao. Pritom je isteklo nesto ulja. U servisu vele 3. cilindar ostao bez kompresije, ostali ok (spominjalo se je otiso kolbenring, olitiga prsten klipa). Tu u njemackoj se s tim ne igra nek se mjenja motor, kaj se njoj ne radi.

Auto je napumpan opremom... Panorama krov, Webasto, Aktivna hauba, AMG Sport palet, AMG Styling paket, senzor umora vozaca (il kak se to na naskom veli), Colision prevention Assist, 7 brzinski  mjenjac DCT, AMG Carbon umeci u unutrasnjosti, svi moguci Airbagovi (koljena, glava...), prekopiva zadnja klupa, Euro 6 norma, Crveni pojasevi, Schrot pojas u 5 tocaka za vozaca, Sportski grijani sicevi koza/alkantara, Tempomat, 12v uticnica u gepeku, Sportski ovjes (spusteni serijski), Start stop sustav, ABS, ASR, ESP, spera, centralno daljinsko, Bixenon (s adaptivnim rasprsivanjem svjetla),  CD changer 20 CD-a, Harman Kardon ozvucenje (logic 7 surround), iPod, AUX, USB Mp3, neki woofer u gepeku, Aktivni parking asistent, Kamera, grijani za pranje dizne vjetrobranskog stakla.

Dodatno stavljene 20 zollne felge (gume dosta potrosene), a s autom idu i 18tke sa zimskim gumama s 6-7 mm profila. Svih 8 felgi su kolko sam provjeril bez tockice. Auto je odjavljen. Naravno ne pali, sve na struju radi (krov, prozori, centralno, navi...). Lokacija je Bodensee, blizina Konstanza. Prije pol godine imal malu stetu na zadnje braniku/blatobranu - sve sanirano u ovlastenom (uvid u racun).

Kao sto se vidi auto je skroz atraktivan i nakrcan opremom ali nazalost ubijeni. Ponuda u mercedesu nije neka pa ide u oglasnike. Kolko je velika steta na motoru nije tocno utvrdjeno jer nije otvaran. Papiri cisti. U slucaju prodaje u Hr, po preuzimanju i rjesavanju papirologije sam po potrebi osobno prisutan. Za sva pitanja stojim na raspolaganju. U nastavku par slika.

Cijena 15k €, al ima lufta za pregovore.

 

 

 

Ax_001.jpg

Ax_002.jpg

Ax_003.jpg

Ax_004.jpg

Ax_005.jpg

Ax_006.jpg

Ax_007.jpg

Ax_008.jpg

Ax_009.jpg

Ix_001.jpg

Ix_002.jpg

Ix_003.jpg

Ix_004.jpg

Ix_005.jpg

Ix_006.jpg

Ix_007.jpg

Ix_008.jpg

Ix_009.jpg

Motorraum.jpg

F_18 Zoll.jpg

F_18_zoll.jpg

 

 

Evo jos par slika od nesretne vlasnice:

 

 

 

A_001.jpg

A_002.jpg

A_003.jpg

A_004.jpg

A_005.jpg

A_006.jpg

A_007.jpg

A_008_Dach.jpg

I_001.jpg

I_002.jpg

I_003.jpg

Edited by pere
  • Like 5
Link to comment
Share on other sites

Izgleda mrak, to je na jugu njemačke? Prema ch?

 

Link to comment
Share on other sites

Luda je igracka, skrooz. Da, blizu Ch. Sparkali smo ga blizu stockah-a u frendovoj firmi.

Sent from my MI 9 using Tapatalk

Link to comment
Share on other sites

14 hours ago, pere said:

 

Evo jos par slika od nesretne vlasnice:

 

 

 

 

Jel sam ja corav ali ne vidim vlasnicu :)

1 minute ago, ivan.martinko said:

Pa to je dci motor unutra. To se rijesi..

Ali ti nekada lupis. Svaka čast. DCI benzinac. Motaj kablove gasi internet :)

  • Like 4
Link to comment
Share on other sites

Pere ako budes prodavao auto s takvim motorom treba ti biti jasno da ces popusiti svjetski. Nitko ziv ti nece dati cijenu X koja ce uz cijenu popravaka onda biti priblizna cijeni takvih polovnih auta na mobile.de. A koliko vidim, to je ono cemu se ti i cura nadate.

Ako netko vec na sebe preuzme rizik i kupi auto s motorom koji je zaribao, onda taj netko taj svoj rizik zeli i naplatiti i to dobro!

Ja bih se raspitao kod majstora u Slavoniji koji su specijalizirani za Mercedes, koliko bi kostalo da se to rijesi, bilo popravak, bilo zamjena citavog motora. Mozda se radi o nekoj standarnoj mani na tom motoru, za koju oni vec znaju. A kazem u Slavoniji, zato sto je cijena rada daleko jeftinija nego bilo gdje dalje u HR.
Slepanje bi te kostalo 350 - 400€.

P.S.
Cisto kao primjer cijene, Buljubasic koji je Bosch-ov servis ima cijenu sata 125kn. ALO, jedva malo vise od 15€ za radni sat, pa to nema nigdje! Ne ulazim u to kakvi su majstori, ali *ebi ih, imaju Bosch-ovu licencu. Stari je popravke na svojoj E-klasi 211 znao rjesavati za 300-ak kn u okolici Osijeka.

  • Like 4
Link to comment
Share on other sites

Tnx, u pravilu se slazem s tobom. Btw. ja nemam veze s tim, samo pomazem frendu i poslovnom kolegi da rijesi problem s kcerinim autom. Meni ni iz djepa, nit u djep. Zapravo ak dodje neko nas po autu, onda me kosta vremena jer moram biti pokraj.

Hvala za info vezano za slavonce. Tak nesto i ciljamo, da se nadje neko ko ce u tome vidit potencijal. Bila su dva rumunja il poljaka (nismo se nist razumili, oni nes malo engleski i njemacki, a mi nista rumunjsko/poljski hahahah). Uglavnom, prckali po autu, spajali se s laptopom i na kraju po papiru piskarali 11 k €. Odbili smo ih jer su prvi bili, reko skupit cemo koju ponudu. Likovi se uvrijedili i otisli. 

Uglavnom, ovlasteni (u koji se tu hoda, jer lokalni mestri su isto superskupi, a ljudi im cesto ne vjeruju) veli da ne bi popravljali nek bi stavili novi motor koji kosata 4k €... dakle s poslom i jos pokojim vanrednim popravkom smo na 7-8 tis eura. E sad, dati auto kakav je, za 10-11 tis eura se u ovoj situaciji, trenutno, ne isplati. Svabi kolko got da imaju love, paze na svaki cent. Budem ga stavil jos na njuskalo pa cemo vidit. Al da, lova nije mala u svakom slucaju.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Evo da ja malo napišem. Ja to u HR nebi slagao nigdje nego kod Tomice u Klinča selima. Za motor si dobro rekao, oko 4000 eura, prebacivanje motora bar 1000. Unos oko 1500. Šlep 500. Solidno preko 20000. Takav auto nema u HR u prodaji, nemaš orijentir cijene.

Moj savjet, na njuškalo ga ne stavljaj jer ćeš se samo nanervirati. I još to platiti u vidu plačanja oglasa.
A najbolja ponuda koju ćeš dobit je 10000 eura po mojoj procjeni.

Evo, ja ti se mogu konkretno javiti za koji dan, da si isto sve posložim i vidim.

Ponudio bi više od Maxa (XD), al ne vjerujem puno više od Rumunja. :)

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

Tnx mario. Moja pretpostavka je da se motor uopce ne treba mjenjati nek popravljati i da tu lezi lova. Isto tak ne ocekujem da ce postici 15k bilo di al opet sve ispod 13 je polako na granici neisplativosti prodaje. Al kak got da bilo, oni odlucuju kome i za koliko... moja uloga je prijateljska pomoc. 

Je, takvog u hr nema pa sam usporedjival s onima na mobile de.... kojih isto bas u takvim verzijama nema. Ta raritetnost opet ima nekaj u sebi. I na kraju, za svaku robu se nadje kupac :D.

.

 

Ti samo pucaj s ponudom, tnx! :dobroje:

 

A na njusku vjerojatno ide jer mislim da se tih 70-80 kn isplati riskirati. Ko zna ko ima doma takav karambol il trazi nekaj bas takvog il zna nekog kome bas to treba i sl. Za zivciranje se necu zivcirat jer na glupave poruke necu ni odgovarat. Brzo se iskristalizira ko je ozbiljan.

Link to comment
Share on other sites

Kaj je tak jeftino njuškalo za aute? Nisam baš oglašavao. Ja neke strojeve oglašavam pa je dosta skuplje.
Ma gle, slažem se da u biti nemaš kaj izgubit.

Iako gle, tvoja uloga je najjebenija. Živa si tampon zona između prijatelja kojem želiš što više love i nama dobrim kolegama sa foruma kojima želiš što jeftinije. Nadam se. XD
Nebi ti bio u koži. XD

Aj pusti njuškalo i ključaj ovo par dana. :D

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Je, istina, nije zahvalna pozicija, bas tak kak velis. Dok se makina proda idemo valjda pit jesti i ganjati njegova plovila i vozila, to mi je dovoljno :zubo:.

S druge strane sam sretan ko malo dijete da to nije moj problem hehe.

Na njusku tek ide za koji dan jer mi mora lova na presuseni hr racun sjesti da bi mogo platit... plus dok uplata prodje... krajem tjedna tek. 

Dok sam stavljal oglas za rentanje naseg stana u ck trebalo je dobrih tjedan dana da sve prodje (to veselje pak kosta 230tak kn).  Do onda su me hebali svi ovi s fejs grupa s blentavim pitanjima i mutavim komentarima. Al eto s njuskala se javljaju normalni interesenti, a ne mulci kojima je oglas bil interesentan za izrazavanje misljenja. Bogte napadali su nas da se preseravamo samo i da ga nikad necemo iznajmit LOL. Cim se vise potrudis oglas kak spada napravit i kvalitetno poslikat, tim gore, strava.

 

 

njuska cijene.jpg

Edited by pere
Link to comment
Share on other sites

Već dugo je internet predostupan svakoj šuši. Do je jasno vidljivo. Portali i Face su ogledni primjer.

Al ti bumpamo oglas, a nije mi u interesu. Hahahhahaha.

Čujemo se, javim se svakako.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Nope, ona ga vozi nekih godinu dvije i kolko ja znam nije bio u prodaji... tek sad na frisko od kad je krepal (prije koji tjedan).

Odakle ti taj info? Ima koji slican al s vise km i ne tolko opremljen, takodjer 2013, a cijene su 20-25k.

Link to comment
Share on other sites

Pere iste slike su na oglasu koji sam nasao i to bi trebao bit taj auto po meni.
Poslat cu ti link na pm. 
Ili je to taj auto iz oglasa ili su koristene slike iz oglasa. Al to je taj auto. Lako se po slikama nađe oglas
Link to comment
Share on other sites

Tnx fastrs!

Da, radi se o tom autu i oglas odma ide dole. Cura ga je prodavala nedavno al se u medjuvremenu desilo s**nje s motorom. Potvrdjeno. Bad luck! Ruzno je dok tak popusis i pitas se jel bus dobil po djepu puno il jako puno.

Link to comment
Share on other sites

Autoscout24 je u pitanju, ispliva odmah :D

 

Just now, dado_sk said:

Teško ćeš to ovdje na dCi friendly forumu prodati. 

Stavih ovdje ko i sve ostalo jer ima dobre ekipe koja ujedno i pozna ljude u ovom svijetu. Znam da si malo ironican, al svejedno sam odlucil oglas tu objavit.

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...

Important Information

Renault-klub.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfiguritati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Koristeći se ovom web stranicom, pristajete na opće uvjete te pravila ponašanja.