marttin 225 Posted January 17 Share Posted January 17 Hmm...sve bi to bilo logično da auto ne stoji u garaži...kad sam sjeo u njega, temp u garaži je bila 12 stupnjeva...osim ako se svejedno vani teško zagrijalo do 50...ali i nije da je vani -15, nego je 2-3...ne znam, nadam se da ste u pravu pa je samo to u pitanju. Link to post Share on other sites
Krule 910 Posted January 17 Share Posted January 17 pa teže ti se zagrije ulje na tim temperaturama, pogotovo ako se voziš 130 po autoputu..ja sam baš neki dan u gradu pratio, nakon malo duže vožnje temp ulja mi je bila još uvijek oko 85..inače vrlo brzo mi digne oko 100 1 Link to post Share on other sites
mata73 7178 Posted January 17 Share Posted January 17 Zagađujemo topic kolegi.Imas u mom topicu da je vanjska temperatura 8, temp rashladne 71 a ulja 26°CTu vidiš koliko se ulje sporije zagrijava. 1 Link to post Share on other sites
Marko_Os 1421 Posted January 17 Author Share Posted January 17 Da, to sam i ja pratio na RS monitoru, iako malo je bezveze napravljeno, jer Rs monitor ne pokazuje temp ispod 70, nego samo stoji <70. Voda bude već debelo na 90, a ulje je i dalje na <70, pa ne mogu točno usporediti razliku temp ulja i vode. Još jedna stvar mi nije jasna. Lampica hladnog motora blinka dok kazaljka temp vode ne dođe na 3/4 do radne temperature i onda se upali i gori još minutu dvije dok kazaljka ne dođe do sredine, pa se ugasi. Kazaljka dođe na sredinu, a Rs monitor taman ugasi onaj znak< kod vode i kreće lagano dizati do nekih 95-100. Ono što mi je glupo je to da kazaljka cijelo vrijeme stoji na sredini u cijelom rasponu između 70-100. U slučaju ganjanja sa recimo Focusom Rs, dođe i do 108, ali kazaljka je zalijepljena na sredini. Pitanje je onda, čemu uopće kazaljka? Na to mjesto su mogli staviti recimo pritisak turba, bilo bi korisnije. 2 Link to post Share on other sites
ivan.martinko 1386 Posted January 17 Share Posted January 17 Moras zgrijati i ulje i antifriz da mozes se mozes ganjati. I po zimi i toplije. I s obicnim motorom nije dobro vrtiti motor ak je ulje hladno. Recimo sad dok je ovak ispod nule ja se vozim ko penzic na 3000 okr max.. 1 Link to post Share on other sites
Marko_Os 1421 Posted January 17 Author Share Posted January 17 Meni recimo Megane sam oduzima snagu dok je hladan, tako da sve i da hoću ne mogu ga gazit. Ne znam jel ograničava i okretaje, nisam probao dizati, ali se jako osjeti da nema skoro pola snage dok je hladan 1 Link to post Share on other sites
Marko_Os 1421 Posted January 25 Author Share Posted January 25 Eto, bili smo na još jednom servisu. Na satu trenutno 175xx km. Baterija je pregledana i tester kaže da je sve ok. Izgleda da će biti punjač svaki put kad ga ne mislim voziti duže vrijeme. Mjerač goriva je rekalibriran i sad bi trebao pokazivati dobro. Kažu da su već imali slučajeva i da je poslije kalibracije sve ok. Prijavio sam i skidanje boje sa one crvene trakice na volanu i vrlo je vjerojatno da ću dobiti novi volan. I tako, klizimo dalje. Kad će više proljeće, pa da nastavimo šarafit i nepotrebno bacat novce u auto? 4 1 Link to post Share on other sites
Marko_Os 1421 Posted February 16 Author Share Posted February 16 Dobio odgovor od Renaulta vezano za volan. Priznali su garanciju i idući tjedan idem na zamjenu.Isto tako, u potrazi sam za 200 cell katalizatorom i jedina dva koja sam našao su Supersprint i Inoxline performance. Supersprint košta kao da je rađen od materijala od kojih se rade svemirska odijela, a Inoxline se čeka 5 mjeseci na proizvodnju, tako da, nadam se da će KTR uskoro napraviti svoj. Poslano sa mog CLT-L29 koristeći Tapatalk Link to post Share on other sites
Recommended Posts