Jump to content

Financiranje


dado_sk

Recommended Posts

Problem je što polovnjake do 3-4 godine slabo nude. I ti su 15,20 posto jeftiniji od novog što mi je nepovoljan mačak u vreći. Da ne pričam da su dizeli 90 posto ponude. Ako ću dizati kredu svejedno mi je rata 180 e za polovni ili 200 za novi a novo je novo. 
Nije isto, kod kredita si ti vlasnik vozila, a kod leasinga je to davatelj leasinga... dakle kod uzimanja kredita se provjerava tvoja kreditna sposobnost, 3 platne liste, troskovi po svim karticama, troskovi po tekucem, i jos kilometar gluposti... u leasing, dodes, zatrazis, potpises i bok... vozis auto, koje nije tvoje, ali sto te briga...

A ako vec zelis da bude tvoje, uzmi financijski leasing...

Poslano sa mog SM-G965F koristeći Tapatalk

Polovni nakon 4 godine izgubi samo 20%? How yes no.
Prve godine 15, a svake slijedeće 10, u najboljem scenariju
Prve godine 20%, a svake slijedece 10%....

Poslano sa mog SM-G965F koristeći Tapatalk

imam ja jedno extra pitanje, da sad ne otvaram novu temu..

kupiti auto u nekom auto salonu ili ne? i zašto ne? mislim, znam otprilike da je velika mogućnost kupovine mačka u vreći, ali vjerujem da ima i pouzdanih auto salona?
Zasto ne? Das welt, neostar... kupis auto godinu-dvije dana star i miran si...

Evo ja sam kupio Passata sa 50t km... 2 god starog....

Poslano sa mog SM-G965F koristeći Tapatalk

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Ti su auti u startu oni koji ja neću. Tipa: dizeli s full opremom. Sad,istina da ga daju jeftinije ali taj je auto u startu 30 posto skuplji od onog kojeg ja hoću ali novog. Tako da bi radije novi s manje opreme. Tablet mi ne treba unutra,niti xenoni niti nadzor tlaka u gumama. Poštujem kad to netko voli i želi ali to nije za mene.dizel neću,trebam 5 vrata boju koju želim,može ručna klima,obična svjetla i el.paket. naravno abs i ESP ali to svi imaju

Link to comment
Share on other sites

budeš li kupovao auto po boji, možeš se gadno zeznuti. Rodica od moje žene htjela isključivo crvenog pa popušila. Bio isti takav srebrni, po sličnoj cijeni, mlađi i bolji, ali nije bio lijep :tup:

Link to comment
Share on other sites

8 hours ago, dado_sk said:

niti nadzor tlaka u gumama


Od neke godine, čini mi se 2016., TPMS je dio obvezne opreme.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...

Important Information

Renault-klub.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfiguritati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Koristeći se ovom web stranicom, pristajete na opće uvjete te pravila ponašanja.