Jump to content

K:D2s sjenila xenon farova


fastrs

Recommended Posts

Mislio sam da trebaš samo sjenilo i da se odnosi na far bez leće.
Ph1 nije imala leću, ph 2 je imala.
Čak sam rastavljao i čistio leće na L2 ph 2. Imaju fotke na topicu.

Link to comment
Share on other sites

Bitno mi je da su ovakva sjenila sa prihvatom za d2s xenon zarulje. Da li je dobavljiv taj proizvod od valeo, trebao bi kontaktirati nekog tko radi sa njima pa da vidim da li je dobavljivo uopce i koja je cijena. Ili sam mislio stavit nove projektore tipa marimoto ali malo mi je skakljivi jer ne znam kojk model bi mi tocno pasao na orginal rupe od kucista i da sjednu ko orginal lece u onaj kromirani krug u faru. 

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

A trebaju mi ako su u odlicnom stanju, bolje su tvoje nego moje to sigurno ali kad idem to radit zelim napravit da bude kako treba. Kako bi to ispalo da se ide kromirati ponovno i pitanje koliko bi to trajalo. Ili uzet neke druge lece?

Vidim po slikama da su i tvoja sjenila polako nagorila vec pa se svijetlo ne rasprsi kako bi trebalo i kamo bi trebalo. 

Link to comment
Share on other sites

Znaci mogu zaboravit na tu soluciju? 

Zasto je to problem odradit ako je materijal metal? 

Link to comment
Share on other sites

Radi li se tu baš i kromiranju ili o srebru na sjenilu. 

Naime, davnih dana sam dao posrebriti sjenilo od fara na R4 kod jednog tipa u Zagrebu koji izrađuje ukrase i kuglice za borove. Onako iz štosa da vidim kako će to ispasti i koliko će trajati. 

Srebro se još uvijek dobro drži. Doduše na r4 je slabija žarulja i možda to ima dosta utjecaja. Ni original sjenilo neizgori nego ruzina počne djelovati. 

Link to comment
Share on other sites

40 minutes ago, f7p said:

Kod nas ti nema tko kromiranje napraviti kako treba

S ovim se u potpunosti slažem. Prije par godina sam tražio tko će mi kromirani dijelove za motor. Svi hoće samo raditi na veliko i ne da im se zezati sa manjim komadima, još sam trebaš naći tko će ti napraviti pripremu za kromirane tj. poliranje. Vrlo skup proces sa upitnim rezultatom. 

Link to comment
Share on other sites

Sutra cu nazvat par brojeva firmi koje se bave sa time pa da vidim sta ce rec. Ako to ne rijesim uzet cu neke morimoto lece ali moram vidit koje bi bile najbolja zamjena za oem projektore. 

Link to comment
Share on other sites

pitaj jensa u zagrebu što preporučuje, on to mjenja na raznim autima na dnevnoj bazi... Ja sam konkretno stavio replike Koito Q5 bixenon projektora u svoj megane 2 i zadovoljan sam sa rezultatom. Isto je D2S pa se ništa ne mjenja po pitanju žarulja i balasta.

npr. :https://www.ebay.com/itm/3-0-D2S-D2H-H4-Koito-Q5-HID-Bi-xenon-Peojector-Lens-Car-Hi-Lo-Beam-DRL-fit-BMW/113747199165?hash=item1a7bdc84bd:g:na0AAOSwztddEcTU

Link to comment
Share on other sites

Bitno mi je samo da sjedne projektor unutra po velicini i da se moze montirat na orginal rupe na faru. Gledao sam Morimoto to znam da je siguro ok kvaliteta. Ali za sad koje god projektore stavim bit ce bolje nego sta je. 

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...

Important Information

Renault-klub.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfiguritati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Koristeći se ovom web stranicom, pristajete na opće uvjete te pravila ponašanja.