Jump to content

Detailing, što i kako


Optimista

Recommended Posts



. .Dobio sam ponudu za 750-1000kn za čišćenje sjedala. To mi je malo previše. Ne podcjenjujem njihovo znanje i rad al mi trenutno ne paše to.


Cisto za usporedbu, u Osijeku sam kompletno kemijsko ciscenje auta placao 300kn. Za moje zdravoseljacko poimanje, izgledao je kao nov nakon toga. Da li bi kod ovih u PH bilo bolje, pa vjerovatno bi, ali opet nepotrebno, ne treba mi za izlozbu.

Osjecaj kad sjednes u tako ociscen auto je vao!
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

10 hours ago, Smetzar said:

Ph detailing mi je samo poslao tu ponudu. Mislim ja se ne razumijem u to tako da mi ne pada na pamet nečiji rad i znanje umanjivat. To što je to meni puno je realno moj problem. Žaj mi je sad dat toliku lovu za to, al za koju godinu kad se auto još više sjebe ću platit sigurno jedno detaljno čišćenje. Na kraju sam ih pitao jel može čišćenje samo sjedala za vozača i suvozača. Rekli su da inače to ne rade jer vole stavit svoj potpis na cijeli auto, al da bi napravili i to za 150-200kn po sjedalu. Korektni su ljudi u komunikaciji.

Znam Tomislava i kod njega idem za sve i svašta. Vjerujem da ta ponuda se odnosi na komplet čišćenje, gdje sjedala idu van itd. itd. 

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Potaknut nedavnom raspravom o održavanju kožnih sjedala, našao sam ovo u Mulleru. Ne čini mi se kao loša stvar, ali kad namažem sjedala, stavit ću neke slike.

Za razliku od Meguiarsa, ovaj balsam košta 55kn. Postoji još i sredstvo za čišćenje kože istog proizvođača, ali to nisam kupio jer mi ne treba.8eae1f242c0843dd497e0f1ef00e0f12.jpg37de7b8e7e8b72ecbd7abc729365cd1d.jpg

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...

Important Information

Renault-klub.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfiguritati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Koristeći se ovom web stranicom, pristajete na opće uvjete te pravila ponašanja.