Jump to content

Problem s daljinskim zaključavanjem


darijan

Recommended Posts

radi se o meganu iz 2003., imam handsfree kartice, auto je praktički nemoguće otključati i zaključati pritiskom na tipke na karticama, moram pritisnuti bar 15ak puta i onda otključa ako imam sreće, nakon toga sve radi normalno par minuta, nakon toga opet ništa. 

ponekad se otključa kad povučem  kvaku i onda ga je moguće i zaključati pritiskom tipke na kvakama i prtljažniku, ali samo nekih desetak minuta, nakon toga ništa.

kad ništa od toga nije moguće otključam s ključem, ali u tom slučaju ne mogu upaliti auto bez da stavim karticu u čitač.

jedna kartica je stara manje od dvije godine, druga je originalna, baterije su ok.

 

Edited by darijan
Link to comment
Share on other sites

izgleda kao odlemljeni kontakt baterije u kartici, a opet da su obje tako otkazale, hm...

Link to comment
Share on other sites

obadvije se isto ponašaju, nakon što uspijem otključati rade bez problema, kad se vratim za par minuta više ne funkcioniraju. isto vrijedi za kvake, odnosno one senzore na vratima; otključam, zaključam na tipki na kvaki, vratim se za 10 minuta, ne radi i onda moram bar nekoliko puta povući odnosno primiti za kvaku da se auto otključa.

 

 

Link to comment
Share on other sites

riješeno, baterije su krepale u obje kartice. iz dosadašnjeg iskustva s renolima, rješenje nikad nije bilo jednostavno pa mi to uopće nije palo na pametdefault_biggrin.png

 

 

 

 

 

 

 

 

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...

Important Information

Renault-klub.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfiguritati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Koristeći se ovom web stranicom, pristajete na opće uvjete te pravila ponašanja.