Jump to content

Ugradnja tempomata


Veles

Recommended Posts

Pozdrav svima,

 

Da li je netko ugrađivao tempomat u Clio 3, koliko je to cca izašlo, i da li bi mi mogli preporučiti nekoga tko to radi?

 

lp,

Darko

Link to comment
Share on other sites

Imas oociju da promjenis volan s tipkama za tempomat ili stavis aftermarket stalak sastrane. Ova druga opcija je vjerojatno skuplja. Uz volan mislim da bi morao i zavojnicu airbaga mjenjati i nakon toga prelidac kvacila dodati ako ga vec nemas. I naravno isprogramirati treba.

Link to comment
Share on other sites

Da, mislio sam da je promjena volana najbolja opcija. Jel bi to mogao srediti u ovlaštenom ili moram sam to kemijati?

Link to comment
Share on other sites

ovlasteni ce te ogulit... pogledaj po forumu, mislim da je na meganima i cliacima 2. generacije bila fora da prebrikas nekaj na nekom dzeku sto onda aktivira tempomat (lampica na tabli) i barem znas da vec imas pripremu za isti... onda kreces sa nabavkom zracnog, tipki i prekidaca... trebalo bi bit dost jednostavno za izvest, pogledaj i na uk forumu

Sent from my SM-A530F using Tapatalk

Link to comment
Share on other sites

Dobio sam odgovor ovlaštenog (Renault Nisan Hrvatska d.o.o.) da oni to ne rade jer nije serijski ugrađivan u te aute što je čisti bullshit jer je Clio 3 dolazio i sa serijski ugrađenim tempomatima.

Mislim da ću do majstora u Austriju ili Njemačku ako ne uspijem ovdje.

Link to comment
Share on other sites

Nisu se ovlašteni time nikad ni bavili, a mislim da i nece.
Sumnjam da igdje na kugli ovlašteni to rade.

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Link to comment
Share on other sites

Malo skup sport za tako stari auto i ovlasteni.. odes lijepo na ebay.de ili prvi autootpad, objasnis ljudima problematiku i dobis za parsto kn dijelove. . Vjerojatno ti i presarafe ak se dogovoris

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...

Important Information

Renault-klub.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfiguritati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Koristeći se ovom web stranicom, pristajete na opće uvjete te pravila ponašanja.