Jump to content

Krovni nosači za Twingo


Black.Tip

Recommended Posts

Nisam do sada koristio krovne nosače, posebice ne na malome gradskom autu. Koliko sam primijetio veći auti su imali nekakve vodilice ispod gumene zaštite na krovu gdje se nosači montiraju, moj a mislim i ostali Twingići to nemaju. Zanimaju me iskustva nekoga tko ih koristi i koju marku. Ne trebam ništa posebno i skupo, više bi ih samo koristio za prijevoz kajaka na zrak i vesla u ljeti.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Koristim original Renault nosače (rebrandirani Thule nosači). Koristim ih za prijevoz bicikala, povremeno kajaka. 
Preporučio bi ti Thule. Šipke ko šipke mogu biti kvadratne, aero ili wingbarovi, ali noge na kojima se hvataju za auto moraju biti za Twinga, nema univerzalnih.
Eto, nadam se da sam ti pomogao.

116729786_622248668719492_31861341911969066_n.jpg

Edited by Vedran_M
Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Jesi hvala. Previše mi to za investirati sada, dogodine budem kemijao. Tvoji su koji model?

Link to comment
Share on other sites

To se na njuškalu da povoljno uhvatiti, da bude original thule i onda traje vječno. Preporučam wingbar šipke jer se uopce ne cuju.

Ja kako sam mijenjao aute, samo ovaj adapter (ta nogica) kupim koji ide na auto, koji mora biti baš za konkretan auto. To sam isto na njuškalu našo za cca 100kn.

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...

Important Information

Renault-klub.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfiguritati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Koristeći se ovom web stranicom, pristajete na opće uvjete te pravila ponašanja.