Jump to content

Thalia 1,4 8V tehnički


frenchkey

Recommended Posts

u srijedu vodio kćerinu Thaliu na tehnički. Pribojavao sam se visoko podignute ručne, zaletavanja ler gasa od 700 do 900 o/min, zvrndanja u auspuhu pri nekim okretajima, ali sve je to bio OK za proći osim što je pronašao da su čahure desne vilice potrošene i u luftu te da ih treba izmjeniti. Kočnice, eko test i ostalo sve 5

Dakle umalo prođoh tehički sa dodatnim troškom od 100, 200 kn za nove čahure i rad.

U petak ujutro auto odveden kod meštra, negdje oko podne zove on na telefon.

Veli mogu ja promijeniti čahure, ali...

disk pločice su na jedva 1 mm debljine, diskovi su se zastaklili, potrošeni daleko ispod tolerancije, vanjska manžeta poluosovine razrezana na kolutiće, kugle na obje strane klapaju, suhe, hrđa ispada iz njih, šta ćemo?

 

Jbg, (divno to moj zet održava pomislih) mijenjaj sve, ćale plaća. Ceh 1020 kn (di li nađe onih 20, a sve bez računa :bigl: ). Naravno tih 20 je da se zaokruži na 1100, pa tako i bijaše. Manžeta je Sasic, a za ostale dijelove nisam pitao.

U pon ide na ponovni tehnički, nadam se uspješno

 

Btw, Eurohercegovina mi je tražila 1299 kn za policu uz 54% popusta za 55kw, a Sava 940 kn. Pogodite što sam odabrao...

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...

Important Information

Renault-klub.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfiguritati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Koristeći se ovom web stranicom, pristajete na opće uvjete te pravila ponašanja.