Jump to content

fluence - nema zvuk žmigavca


dakky

Recommended Posts

Na

Na fluencu mi je nestao zvuk žmigavca (i svi ostali zvukovi obavijesti, pr. nevezanja pojasa i slično).

Gdje se nalazi taj "sistemski" zvučnik? Što bi moglo biti, neki kontakt kabela do zvučnika ili elektronika?

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Imaš li možda neki link gdje bih mogao pogledati kako se to rastavlja?

Inače google-ao sam za te pojmove "fluence sound turn signal hazard lights" i razne slične kombinacije, ali nisam ništa našao... Čudno, ispada da sam jedini s takvim problemom.

 

Link to comment
Share on other sites

Pa da ti nije pregorio osigurač, dal ti rade pokazivači ili ne?

Link to comment
Share on other sites

Sve radi normalno, i žmigavci, i sva četri žmigavca, i sve signalizacijske lampice na instrument ploči tipa nevezani pojas, jedino šte nema nikakvih zvukova koji idu uz to...

 

Link to comment
Share on other sites

A onda je krepao taj zvučnik...

Di se nalazi neznam

Link to comment
Share on other sites

Ako nema za pojas zvonjave ako se ne svezes onda bi moglo do njega bit jel zvuk ide iz istog zvucnika. Za skinut tablu instrumenata imas u samom lijevom i desnom rubu table 2x zareza, rupe. Uguras nesto te debljine u te rupe da razmaknes kvacice koje drze tablu. Slicna fora kao kod skidanja aftermarket radia. Primis za satove i povuces prema sebi. To je ako je armatura koja je sva u komadu. Ako je onaj stariji tip ima za odvojit gornji dio iznad instrumenata odvojeno. Zvucnik je vidljiv cim skines. A za zamjenu vjerojatno pase neki iz chipoteke.

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...

Important Information

Renault-klub.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfiguritati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Koristeći se ovom web stranicom, pristajete na opće uvjete te pravila ponašanja.