ivan08 909 Posted April 22 Share Posted April 22 WRC Croatia, SS8 Pećurkovo Brdo – Mrežnički Novaki 2, negdje kod Barilovićkog leskovca wrc 1.mp4 wrc 2.mp4 wrc 2.mp4 wrc 3.mp4 1 Link to post Share on other sites
yutasknight 606 Posted April 22 Share Posted April 22 Ja sam otišao na shakedown... oko mene česi, slovenci i estonci...svi ludi ko' letve. Od naših samo par lokalaca iz okolnih kuća... 2 Link to post Share on other sites
VedranSB 600 Posted April 22 Share Posted April 22 Ja sam na SS3 i SS8. Uhvatio sam stvarno odlična mjesta. Sutra ću probati na Novigrad na Dobri. Link to post Share on other sites
ivan08 909 Posted April 22 Share Posted April 22 1 hour ago, yutasknight said: Ja sam otišao na shakedown... oko mene česi, slovenci i estonci...svi ludi ko' letve. Od naših samo par lokalaca iz okolnih kuća... Ja sam naletio na poljake, španjolce, slovence, portugalce...Opičena ekipa, pivo i zabava. Poljaci napravili bakljadu. Čak se i zapjevalo u jednom trenutku. 1 Link to post Share on other sites
Ruske 1419 Posted April 23 Share Posted April 23 11 hours ago, VedranSB said: Ja sam na SS3 i SS8. Uhvatio sam stvarno odlična mjesta. Sutra ću probati na Novigrad na Dobri. vidio sam ti pezota, ako ti rega SB 1600 T ja sam prosao u leskovac na skok, danas na platak 1 Link to post Share on other sites
Max 3649 Posted April 23 Share Posted April 23 Mi smo bili u Netreticu na cilju, nije bas neka organizacija i nema parkinga, jako je sve to zbrda zdola ali eto.. VID_20220423_162742_HSR_120.mp4 Link to post Share on other sites
El.komandante 1100 Posted April 23 Share Posted April 23 Ja sam bio malo iznad u Zaborskom selu. Ne losa pozicija VID-20220423-WA0000.mp4 2 Link to post Share on other sites
VedranSB 600 Posted April 23 Share Posted April 23 (edited) 13 hours ago, Ruske said: vidio sam ti pezota, ako ti rega SB 1600 T ja sam prosao u leskovac na skok, danas na platak Taj sam. Nažalost, zbog veoma posebne obaveze sam morao gibati popodne za Brod. Inače bih sutra svakako gledao još jedan brzinac. Ali Pećurkovo Brdo - Mrežnički Novaki jučer su mi ostali u posebnom sjećanju. Najjače WRC iskustvo u ove dvije godine. Na početku brzinca, kod kapelice gore na brdu uz cestu. Fantazija za one koji su možda bili tamo pa znaju o čemu pričam. I kad me netko pita što me najviše fascinira, to je zvuk. Ne mogu to opisati riječima. Ta prodornost i sve, uhhh.... naježim se Uz bok V8 F1 koju sam gledao 2010. Naravno, druga dva svijeta, ali ovaj WRC zvuk na kočenju i ubrzanju, kao da nije s ovoga svijeta Edited April 23 by VedranSB 1 Link to post Share on other sites
Ruske 1419 Posted April 23 Share Posted April 23 Ujutro odlucio se naspavati i otic na platak popodne i na kraju bilo otkazano. Nek se gone, postali su mimoze kao u f1Sent from my SM-A725F using Tapatalk 2 Link to post Share on other sites
yutasknight 606 Posted April 24 Share Posted April 24 Opet nevjerojatno napeto na kraju. Ipak ima nešto u tom raspucanom hrvatskom asfaltu 1 Link to post Share on other sites
Fredy 1051 Posted April 24 Share Posted April 24 Opet nevjerojatno napeto na kraju. Ipak ima nešto u tom raspucanom hrvatskom asfaltu Nama je rally svako dan hahaMali je preso cijelu igricu, na krivim gumama zadnji stage i onako vrijeme napravit.... Link to post Share on other sites
ivan08 909 Posted April 24 Share Posted April 24 Sinoć, Novigrad, zadnjih 200-tinjak m do cilja. Fora mjesto. O organizaciji ne bih. Penjao sam se puteljkom u šumu 500 m pa natrag do staze. 30 m od mjesta gdje su me poslali u šumu. Doduše trbušini treba malo hikinga ali opet... wrc2.mp4 1 1 Link to post Share on other sites
Recommended Posts