Jump to content

masna cijev...neceg...intercooler?


ChILd_ReBoRn

Recommended Posts

mozda nije intercooler..nesto je..

 

dakle masnonje ispod cijevi. Takodjer, mozda mi se ucinjava, ali sad kad ugasim klimu..osjetim miris nafte. mozda mi se cini, ali dok dignem haubu..vidim tu mrlju...i..ne znam.  sto sad tu treba napraviti.

masno je ispod cijevi..ali se lose vidi zbog blica. cini mi se da se masti na gornjoj shelni..

I molim bez komentara..turbina je gotova i takve stvari..to me ne zanima trenutno..lol...

20201105_170023_copy_768x1024.jpg

20201105_170002_copy_768x1024.jpg

20201105_165955_copy_768x1024.jpg

Link to comment
Share on other sites

To je crijevo koje ide od turbine na ic. Oće proslinit tj bit masno s vremenom ali mislim da te to ne treba brinuti uopće.. barem ja tako mislim..

Miris nafte je već nešto drugo..

Link to comment
Share on other sites

Kad ides pipkat po cijevima i rasarafljivat vjecito curi. Posebno one cijevi sa gumicama najveci idiotizam u autoindustriji. Treba svaki put kad se skidaju i gumicu promjenit mada to nitko ne radi i tu hoce curit. Ovo sa slike izgleda dobro stegnuto a mozda je nesto curilo iz cijevi pa nije pocisceno.

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...

Important Information

Renault-klub.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfiguritati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Koristeći se ovom web stranicom, pristajete na opće uvjete te pravila ponašanja.