Jump to content

Clio 2, 2001. godina kako otvoriti haubu?


Hrc555

Recommended Posts

Zna li netko kako otvoriti haubu na Cliu 2 phase 1? Malo sam danas naguzio Smarta ispred i sad ne mogu otvoriti haubu da vidim jesam li još što podrobio.

Link to comment
Share on other sites

Probao sam stiskati, vući ali ništa. Nemam koga da mi pomogne povući ručicu u autu dok dižem haubu. Malo sam ga nabio ali hauba mi se čini da je na mjestu. Možda nije na mjestu dio koji bi ručica haube trebala loviti.

Izgleda da ću morati skinuti dva vijka s ovog dijela...

Renault-Clio-II-Bonnet-Latch-Part-Number-7700842682.jpg

Link to comment
Share on other sites

A što bi otvarao? Vozi tako dok ne dode vrijeme popravka, a onda majstor mek otvori.
Ako i uspijes neces ju moci poslije zatvoriti pa je problem tad veci

Link to comment
Share on other sites

Zašto bi otvarao? Pa zato da vidim što treba popraviti. Da vidim koliko su stradala svjetla jer je jedno popucalo na svim svojim nosačima. Da je neka veća cifra sigurno se ne isplati popravljati auto za koji mi nude 500 eura. Auto s plinom registriran do osmog mjeseca.

Uspio otvoriti haubu. Tražio susjedu da povuče ručicu za otvaranje haube u autu dok sam ja povlačio ručicu za otvaranje haube na haubi i otvorila se normalno. 

Imam stara svjetla pa ću ih vratiti na auto i voziti ga do isteka registracije još sljedećih cca 40 000 km 😉

Edited by Hrc555
Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...

Important Information

Renault-klub.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfiguritati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Koristeći se ovom web stranicom, pristajete na opće uvjete te pravila ponašanja.