Jump to content

P: Megane 3 2.0 dCi Privilege automatik


Max

Recommended Posts

Prodajem Meganea, dosta mi je da stoji i da ga ja na silu vozim jer zena nikako da sjedne za volan. Steta je da se takav auto ne koristi i ne uziva se u svemu sto moze pruziti. Kupili smo ga lani u svibnju od jednog finog i pristojnog gospona tu u Zgu, dakle drugi smo vlasnici. Sve se zapravo o autu zna jer sam pisao u temi u Nasa vozila tako da necu nabrajati sto je sve na autu novo i kako je odrzavan. 

Najvaznije je da je sve ispravno, nije bio nikad ni malo razbijen, normalno je vozen i servisiran. 

A najvaznije od svega, ima neopisivo malo kilometara i najbolji dvolitreni dizel motor koji postoji. 

Oko cijene se mozemo dogovoriti. 

https://www.index.hr/oglasi/renault-megane-2-0-dci-privilege-automatik/oid/2617231?b=1&a=1606330907782

Link to comment
Share on other sites

dve stranice postova oko cijene iako u jos u provm postu pise da se oko cijene moze DOGOVORITI.. forum je tu da se razmjenjuju iskustva, razgovara i oko cijene ali da bi netko ostavio post samo da napise da je cijena visoka no da mu auto nije interesantan, ili samo da ostavi post da je cijena prenapuhana, apsolutno nema smisla.. cijena je kakva je, tko je zainteresiran ce se javit i onda na telefon ili u 4 oka rec da je cijena prenapuhana i tome slicno.. a ne ovdje citat svaki post maltene isti samo drugi nickname.. svaki sljedeci off topic ide warn itd..

hvala na razumijevanju.

  • Like 2
  • Confused 1
  • Downvote 4
Link to comment
Share on other sites

  • dolac locked this topic
  • mata73 unlocked this topic
  • 2 weeks later...
  • Smuchac locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

Renault-klub.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfiguritati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Koristeći se ovom web stranicom, pristajete na opće uvjete te pravila ponašanja.