Jump to content

Laguna coupe 2.0t vs 3.5v6 Koja i zašto?


Hrvoje25

Recommended Posts

Zanima me mišljenje kolega na temu ova dva modela lagune coupe.

Ajmo izmijeniti mišljenja.

Link to comment
Share on other sites

Dakle srce v6, razum 2.0t
V6 radi zvuka prvenstveno
2.0t radi iskoristljivijeg motora (ne moras ga gruvat na 6000 da vuce), potrosnja manja, jeftinije odrzavanje, rucni, a ne spori proactive
Plin oba motora dobro podnose kako ja znam

Sent from my SM-A515F using Tapatalk

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Konkretno za ovaj Renaultov V6 ne znam puno, ali opcenito biti jako pazljiv sa velikim motorima proizvodjaca kojima su core biznis mali/normalni motori.

Svojevremeno sam se bio zakacio za VW-ov 3.6 atmosferski benzinac, sa 300KS. Covjek bi rekao neunistivo. Cijena smijesna za takav auto. Zajeb G6.

Na kraju se uspostavi sa taj motor ima vise problema od najlosijeg dizela koji se vozi samo po centru Zagreba. Sad mi je jasno zasto taj auto napucan opremom kosta kao isti takav 2.0 diesel. Potrosnja od 15-ak L je najmanji problem tom motoru.

Disclaimer: mozda je kod ovog Renaulta drugacije, ali pamet u glavu i inforimaraj se dobro.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Imao sam Lagunu V6 ali dvojku sa 3.0 motorom. Znam da nisu za usporedbu, ali samo ću reći da i dan danas znam pregledati oglase ne bi li našao koju u dobrom stanju i udomio. Kratko sam se družio s njom, ali odgovorno tvrdim da mi je bilo slađe nego sa sadašnjim autom. A sadašnji mi daje masu smiles per galon  

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

3 hours ago, vip3141 said:

za ovaj Renaultov V6 ne znam puno

Nissanov proizvod, ima problema s katalizatorom, potrošnjom ulja i posljedice su erozija cilindara.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...

Important Information

Renault-klub.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfiguritati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Koristeći se ovom web stranicom, pristajete na opće uvjete te pravila ponašanja.