Jump to content

P: Renault Scenic Dynamique 1.9dCi 2005g - PRVI VLASNIK - nije uvoz - St.Gral


hrvojexyz

Recommended Posts

Prodaje se sveti gral , dizlo od prvog vlasnika, ne uvoz , sa manje od 200tkm

ocekujem nemoralne ponude u inbox , apartmane na moru, vikendice, trojke dizele saltung bijele iz uvoza u zamjenu, ocekujem sve

 

Prodaje se tetkov Renault Scenic 1.9dci ( jedandevet rođaci ) 2005.g, 172tkm, selbstferštendlih šest brzina, od prvog vlasnika.Auto je bio registriran na Renault Baotić i nakon toga na njega cijelo vrijeme . Ima jos knjizicu vozila u autu onu zastarjelu ej. Auto ima solidnu opremu, ima solidni 1.9dci motor od 88kw, redovno je odrzavan kod braće Belinić.

Ima solidan paket opreme, automatska klima, xenon svjetla (!! promjenjenje zarulje obje ), sredisnji pomicni naslon , tempomat, autoradio cd, kozni volan onaj, pratinci ispod sjedala, 12v u sredisnjem naslonu, suncani rolo u zadnjim staklima , itd.

Prodaje ga moj tetak , koji se ne kuzi toliko u aute al mjenja po principu kad treba mjenjaj. Mjenjan je kuplung set, mjenjanji su i prednji i zadnji diskovi, mjenjan je zupcasti prosle godine.

Auto ne dimi ni gram, motor je zdrav, ne trese se , ide dobro. Vozim ga zadnja 2 dana i poznajem razliku do motora do motora , ovaj je zdrav.

Boja je svjetloplava, poslikam poslije pa stavim slika, nažalost vrijeme je takvo + mjenjam lokaciju posla pa sam zauzet da si uzmem dan dva da napravim s tim autom magiju sto se tice izgleda.

Na autu su solidne zimske gume na čeličnim felgama, razumnom kupcu daje i alu felge sa ljetnim gumama.

Registriran je do 17.2. ove godine. Ja ga nagovaram da ga i ne proda al uzeo je novog scenica tj trojku, toliko o tome koliko je zadovoljan, ovaj stoji sa strane.

Od mana ovo kaj mi je rekao tetak i sam vidim : mehanicki najbitnije NISTA. Sve radi kak treba, klima ,podizaci, motor mirno radi, nosaci motora svi bolji do mog recimo megana, nista ni malo ne zacukne kod dodavanja otpustanja gasa. Optickih sitnica ima izvana , moja sestricna pogrebala rubnjak prije xy godina i sad se stvara povrsinska hrda.

Farovi bi se mogli polirat, covjek se nebavi tim a ja nazalost nemam vremena trenutno. Ak se ne proda ide u hrvojes garage na tretman.

 

E da, auto dolazi i sa homologiranom kukom kojom je ako 3 puta vozio na Ugljan stvari , i sa krovnim nosacima.

MA dode mi ga ja kupim al nemam kam sa 3 auta fakat., a i nemrem mu zbusit panoramu samo tak :D

 

cijena 17 000kn , bez zamjena. Slika stavim uskoro.

 

 

  • Haha 1
Link to comment
Share on other sites

odg sam ti ..

dodatno sam primjetio: od opreme ima sva 4 el.podizaca (svi rade), ima el. retrovizore, ima Comfort opciju da se na tipku zakljucavanja zatvaraju svi prozori, atermicno prednje stakle, sredisnji samozatamnujuci retrovizor, dodatni mali retrovizor za vidjeti putnike odostraga (ovo bih izvadio da ga znam izvaditi vjerujte i nahrustao na megana) :D :D

Ima superfora prednji naslon pomicni naprijed nazad,, sa 12v uticnicom, te Multlock . Akumulator je kupljen proslo ljeto, ni godinu dana star dakle.

Stakla ova sva prednja su isto godiste, to mogu garantirat da nije bilo karambola, i da su kilometri originalni , jer znam auto.Mozda je bio neki fender bender pa se lakirao prednji branik ili blatobran, ali to je max , svjetla su originalna uostalom, vezni lim itd.

Isto tak sam primjetio da je nebo(platno)  nestrucno isao popravljati moj tetak, pa ga je ljepio necim , pa ga je sa onim bijelim pribadacama osiguravao za krov.

Gledao sam papire , u prometnoj je godina 2004. tak da revidiramo to.

Slikama nisam zadovoljan posve ali to je zelja tetka, da sam ja to radio po svom trajalo bi duze al nebi bilo krovnih nosaca, dosle bi neke ratkape Renault i 15% visa cijena :D

 

 

DSC_0511.JPG

DSC_0514.JPG

DSC_0516.JPG

DSC_0517.JPG

DSC_0519.JPG

DSC_0521.JPG

DSC_0523.JPG

DSC_0525.JPG

DSC_0526.JPG

DSC_0527.JPG

DSC_0528.JPG

DSC_0530.JPG

DSC_0534.JPG

DSC_0536.JPG

DSC_0538.JPG

DSC_0540.JPG

DSC_0544.JPG

DSC_0547.JPG

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

nitko netreba Scenica ?

mozda ste zaboravili

poziva ima dosta, zasad jedan dosao pogledati

kak sam sad vec i ja ulozio nesto truda u auto + platili njuskalo, cijena je 2350€ na njuski

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

puno kupaca, kilavo dete

 

dosel gospon iz Rijeke , otisel auto za trazenu cijenu

meni bilo neugodno skoro , tetak moj je tezak igrac, ja bi mu mozda i spustil nes

je motor 88kw , al ej 1.9dci rođaci

to kad prode pokraj 1.5, zaljulja se ovaj potonji ko sponza kad vidi lovatora

 

 

mozda sad stavim svog megana na njusku, da vidim kak disu ljudi

kad vide beige kožu i oplate vrata, mislim da cu dobivat i ženidbene ponude u iMbox

  • Haha 3
  • Confused 1
Link to comment
Share on other sites

  • frenchkey locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

Renault-klub.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfiguritati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Koristeći se ovom web stranicom, pristajete na opće uvjete te pravila ponašanja.