Jump to content

Renault megan 2 imobilajzer


Oliver

Recommended Posts

Drugari jesno pitane dali je moguce da se iskluci imobilajzer od auto da odem kod nekog elektronicara ili elektricara da mi to sredi jer pri zamjena na akumulatora kada sam ubacio novi auto nije hteo da upali jel moguce da se deaktivira imobilajzer 

Link to comment
Share on other sites

Koliko ja znam kad se mijenja aku, trebalo bi držat napon cijelo vrijeme. U svoje vrijeme sam ispitivao gdje se može zaobići imobilizator i to netko radio u ZG. To je posao za specijaliziranog majstora.

Link to comment
Share on other sites

Ja sam na Megane 2 u 9 godina vadio aku 20 puta i nikad problema osim klasike (sat,radio,podizači). Znao je auto biti i po 10 dana bez akua.
Na Grand Scenic 3 sam skidao aku isto 4-5 puta po nekoliko dana i također ista stvar.
Dakle,nema straha. Ako te pak imobilizer zeza onda je netko mesario po autu jer u normalnim okolnostima problema nema ako skidaš aku. :dobroje:

Poslano sa mog Redmi Note 8 Pro koristeći Tapatalk

Link to comment
Share on other sites

I kako se sa ovom resava problem mozes mi malo objasniti ako oces 
Imas stalno 12V bez obzira dali vadis akumulator, ako je potrebno

Poslano sa mog koristećiTapatalk

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...

Important Information

Renault-klub.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfiguritati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Koristeći se ovom web stranicom, pristajete na opće uvjete te pravila ponašanja.