Jump to content

T: Uslugu varenja


Ivan1902

Recommended Posts

Jooj decki nebumo sad tu filozofirali, kakvih sam se napljuvanih nosaca masine od skutera nagledao pa drze dan danas 15-ak konja + vozaca od 85-90kg onda bude i jedna plocica s obje strane povarena drzala jedan biciklic i dijete od 20-ak kila :D Ja bum povaril najbolje kaj znam a ak nebu dobro napravili bumo sve iz pocetka od boljeg i debljeg materijala :)

Mislim da imam debljeg flaha doma samo je pitanje dal se deblji da nagurat u dosjed izmedu ova dva drvena dijela "šasije"

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

Ja bi zasjekao bukolu, zabio deblji flah i zavario elektrodom. I kako se kaže “možeš bus šlepati” za to..  a šasiju bi trebalo proširiti, u najgorem slučaju iz vana dodati plocice u obliku srca za pojačanje. Naravno ofarbane u crveno

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Ta djecja guralica je zesci slamperaj. Taj pant i lim 1 mm glume ramu i volan-osovinu. Radio sam u ducanu s biciklima, ovakvo đubre nebih kupio ni za 100 kn.
Dakle ovak kak veli@Scary deblji lim i jaci var a ova drvena "sasija se malo poturpija".
Zanimljiva ekspertiza, drzavni inspektorat to nebi smio ni pustiti u prodaju. Vjerojatno sve redom pucaju. Da je stavimo na neki pulzator, nebi izdrzala 50 ciklusa a ne 50000 koliko treba.

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...

Important Information

Renault-klub.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfiguritati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Koristeći se ovom web stranicom, pristajete na opće uvjete te pravila ponašanja.