Jump to content

Lampice kontrolna ploča


Recommended Posts

Pozdrav!

Twingo 2011.god. kad dam kontakt lampice normalno svijetle i kad se lampice maknu tj. ugase, neke od lampica mi znaju ostat lagano svijetlit. To se po danu i ne primjeti,ali kad je mrak da. U prilogu je slika. Kad otvorim bilo koja vrata,lampice jače svijetle ili se ugase,a koji puta vrata ne igraju nikakvu ulogu na njih. Ne znam što bi moglo bit, naišo sam na internetu na sličan ili isti problem,ali nema odgovora. 

IMG_20210210_171510.jpg

Link to post
Share on other sites
Lowlife

Vrlo lako moguce nesto s tablom. Cim tako slabo svijetli. Naravno uz pretpostavku da nemas komad papira iza lampice koja konstantno svijetli. Treba ga spojit na dijagnostiku pa vidjet greske svakako.

Link to post
Share on other sites

Dijagnostika pokazuje da je sve ok.  Zaboravio sam napisat da kad se ugasi auto i izvadi ključ,lampice svijetle još neko vrijeme.

 

 

 

Link to post
Share on other sites
Lowlife

U tom slucaju nesto je definitivno s tablom. Kad ugasis auto i izvuces kljuc trebala bi se ta s kljucem narandasta ugasit ako i gori.

Link to post
Share on other sites
  • 2 weeks later...

Već par dana ne svijetli (tinja) nikakva lampica. Suho je i lijepo vrijeme. Kad se to pojavilo bilo je vlažno i sigurno dva tjedna nije bilo dana da nije padala kiša. Moje mišljenje da je to radi vlage. Auto je uvijek vani. Nisam dosta pametan. Sve mase su naprijed ok (akumulator, na šasiji). Na zadnjoj strani ne znam gdje se drži masa za karoseriju. Nije kao na clio II. Ne znam šta bi mogo pregledat?

Link to post
Share on other sites
vip3141

Masa na zadnjim stop svjetlima?

Ne znam koliko je komplicirano skinuti zadnje svjetlo na tom autu, ali ako nije prevelik posao probaj, pa vidi u kakvom stanju su kontakti, jesu li nagorili i pocrnili.

Link to post
Share on other sites
×
×
  • Create New...

Important Information

Koristeći se ovom web stranicom, pristajete na opće uvjete te pravila ponašanja..