infiniti 11 Posted February 26 Share Posted February 26 Renault laguna 3 4200 eura Drugi vlasnik već osam godina Nije uvoz Kupljen u Fornix Osijek Renault zastupnik Redovno održavan (18.01.2021) napravljen redovni servis Dvije kartice Na 300 000 napravljen veliki servis (lanac, zatezači..) Novi diskovi, pločice i opruge na svim kotačima 323000 km Prva registracija 21.12.2007.Full led unutrašnjost, pozicija, rikverc i dnevno svjetlo Set zimskih guma na felgama Novi akumulator (12/2020) Registriran do 12/2021.Bez potrebnih ulaganja Najjači paket opreme *Privilege *Metalik bojaElektrični grijač koji grije auto odmah nakon paljenja Grijanje sjedala Automatska dvozonska klima Električno sjedalo Branici u boji autaLed dnevna svjetla u faru Servo volanMultifunkcionalni volan presvučen kožom Tempomat i regulator brzine Daljinsko zaključavanje i paljenje bez ključa Putni kompjuter Senzori tlaka u gumama sa prikazom tlaka na ekranu Tonirana staklaElektrični podizačiUnutrašnji retrovizor sa automatskim zatamnjivanjemElektrični retrovizori sa grijanjem i sklapanjem Sjedišta kombinacija kože i pliša podesiva po visiniSvetla za magluXenon svjetla sa zakretanjem i uređajem za pranjeSenzori za svjetlaSenzori za kišuParking senzori sprijeda i straga Aluminijumske felge NavigacijaBluetooth sa hands free spajanjem telefona Hands freeRadio CD changer 6CD mjenja glasnoću ovisno o zvuku u okruženju LED zadnja svetlaNaslon za rukuAdaptivna svjetlaISOFIX sistemZavjesice na zadnjim prozorimaPaljenje bez ključaElekro ručna kočnica Poslano sa mog ELE-L29 koristeći Tapatalk 1 Link to post Share on other sites
iNekic 9 Posted March 4 Share Posted March 4 Je li lanac "tražio" zamjenu, ili si mijenjao preventivno? Je li se osjetila/čula razlika? Pitam, jer ja imam 395tkm s originalnim lancem i nisam pametan: mijenjati ili čekati...? 1 Link to post Share on other sites
infiniti 11 Posted March 4 Author Share Posted March 4 Je li lanac "tražio" zamjenu, ili si mijenjao preventivno? Je li se osjetila/čula razlika? Pitam, jer ja imam 395tkm s originalnim lancem i nisam pametan: mijenjati ili čekati...?Majstor koji ga održava od prvog kilometra je rekao da bi bilo dobro promijeniti jer sam često išao na duža putovanja i zato sam promijenio. Inače se mijenja kad se jave zvukovi vodilica i zatezača. Poslano sa mog ELE-L29 koristeći Tapatalk 2 Link to post Share on other sites
mata73 7449 Posted March 5 Share Posted March 5 Dobra Laguna Poslano sa mog SM-T505 koristeći Tapatalk 1 Link to post Share on other sites
infiniti 11 Posted March 5 Author Share Posted March 5 Dobra Laguna Poslano sa mog SM-T505 koristeći TapatalkNažalost, moram je prodati jer zbog bolesti moram kupiti automatik. Poslano sa mog ELE-L29 koristeći Tapatalk 1 Link to post Share on other sites
Recommended Posts