Jump to content

P: CAT gležnjače, Tommy Hilfiger cipele, Nike tenisice


Gogy

Recommended Posts

Iako nije baš forum za ovakve stvari stavit ću i ovdje na prodaju neku svoju obuću. Nemam baš mjesta za držanje svega toga, a malo malo kupim neke nove tenisice jer sam blelsav. Cijene nisu fix dogovorit ćemo se :) Da ne spamam oglas sa hrpom slika da bude pregledniji uz opis ću priložiti link na njuškalo oglas u kojem su slike.

1. CAT gležnjače br. 47. Korištene par puta a ostalo vrijeme stajale u ormaru. Nemam original kutiju. Plaćene 850kn u MASS-u. Preferiram primopredaju u ZG ali šaljem i poštom na trošak kupca. Cijena 350 kn.

https://www.njuskalo.hr/muske-cipele/cat-gleznjace-br-47-oglas-33982731

2. Tommy Hilfiger sportske cipele br. 46. Cipele nošene maksimalno 10 puta jer su mi malo knap. Nisu nigdje oštećene. Kupljene u MASS-u. Nemam original kutiju. Preferiram primopredaju ZG ali šaljem i poštom na trošak kupca. Cijena 300 kn.

https://www.njuskalo.hr/muske-cipele/tommy-hilfiger-sportske-cipele-br-46-oglas-33982853

3. Nike Overplay VIII tenisice br. 47. Tenisice su nošene i imaju vidljive tragove nošenja ali nisu nigdje oštećene. Preferiram primopredaju u ZG ali šaljem i poštom na trošak kupca. Nemam original kutiju. Tenisice kupljene u Hervisu. Cijena 150 kn.

https://www.njuskalo.hr/muske-tenisice/nike-tenisice-overplay-viii-br-47-oglas-33982760

4. Nike Overplay IX tenisice br. 48.5. Tenisice su nošene i imaju vidljive tragove nošenja ali nisu nigdje oštećene. Preferiram primopredaju u ZG ali šaljem i poštom na trošak kupca. Nemam original kutiju. Tenisice kupljene u Hervisu. Cijena 150 kn.

https://www.njuskalo.hr/muske-tenisice/nike-overplay-ix-tenisice-br-48.5-oglas-33982828

5. Nike Flex 2018 tenisice za trčanje br. 47.5. Tenisice su nošene ali nisu nigdje oštećene. Preferiram primopredaju u ZG ali šaljem i poštom na trošak kupca. Nemam original kutiju. Tenisice kupljene u Hervisu. Cijena 150kn

https://www.njuskalo.hr/muske-tenisice/nike-flex-2018-tenisice-br-47.5-oglas-33982952

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...

Important Information

Renault-klub.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfiguritati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Koristeći se ovom web stranicom, pristajete na opće uvjete te pravila ponašanja.