Jump to content

Renault Megane RS Trophy


mr.maker

Recommended Posts

Pozdrav svima.  Evo da se prvo svima predstavim, ja sam Ivica i trenutno vozim Renault Clio IV. 

Zbog previše posla i ostalih stvari nisam baš imao vremena da si kupim neki bolji auto i da uživam u njemu, kako se to promijenilo odlučio sam Clio ostaviti ženi a sebi uzeti Renault Megane RS Trophy, pa me zanimaju vaša iskustva. 

Clio koji trenutno vozim mi je prvi Renault koji sam kupio. Većih problema nisam nikada imao a prešao sam s njim 70K kilometara. Osim što je u zadnje dvije godine otišla 3 puta žarulja haha. 

Megane naručujem novi iz tvornice po narudžbi, cijena je oko 340K kuna sa dodatnom opremom koju sam dodao, u tom rangu se može kupiti tipa Audi S3 itd., ali iskreno Trophy mi je baš sjeo na prvu, evo zanimaju me vaša iskustva, trebam li obratiti pažnju na neke stvari i slično. Auto će biti daily tako da sam se odlučio za automatik, puno vremena provodim u gradu i po gužvama pa iskreno nemam volje sjediti stalno na kvačilu. 

Gledao sam po internetu ali nisam naišao na puno informacija. Par ljudi koji ga imaju kažu da je auto odličan i da su stvarno zadovoljni ali su prešli tek oko 10K kilometara. 

 

Unaprijed hvala svima :)

 

Link to comment
Share on other sites

Dobro došao...

Nakon što uđeš na forum naći ćeš mnogo tema i postova o novom Megane-u RS Trophy...što od samih članova koji ga voze...što generalno o autu. 

Kada ti dođe automobil ..obavezno ga predstavi u RS podforumu 😉

  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...

Important Information

Renault-klub.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfiguritati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Koristeći se ovom web stranicom, pristajete na opće uvjete te pravila ponašanja.