Jump to content

Ugradnja R-Link radija i navigacije


Zip007

Recommended Posts

Da li bi bilo moguće u Megana 2011 ugraditi R-link navigaciju? Inače imam tvorničku navigaciju Carminat live no baš i nema nekog smisla mi ona. Gledam po netu da se može rlink otkljucat i da se može koristiti Android auto i takve funkcije. Sad neznam dal je rlink nekako još vezan za auto ili je ko moj Carminat tomtom da se može samo zamijeniti? 

Link to comment
Share on other sites

Moze se ugraditi mada su potrebne preinake na instalaciji. Ugl treba display kupit i radio koji ima botun u sredini. Treba onda i sve isprogramirati. Ima dosta posla a isplativost je upitna. Mozda ti je bolja opcija uzet kineza nesto kao teyes pro 2. 

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Ma da uzmi kineza, ne isplati se taj R-Link baš nešto pretjerano. Ja sam na svome uspio otključati Android Auto i MirrorLink funkcionalnosti, pa je nešto bolje, ali niti to nije idealno. Display je predaleko za koristiti kao touchscreen, a onaj joystick je dosta ograničen.

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...

Important Information

Renault-klub.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfiguritati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Koristeći se ovom web stranicom, pristajete na opće uvjete te pravila ponašanja.