Jump to content

ZOE i Dacia Spring EuroNCAP test


logan

Recommended Posts

Ta Dacia se valjda zasniva na nekom Renaultovom modelu za indijsko i kinesko tržište, tako barem piše u članku. Prema tome, rezultat onda ni ne čudi.

"Ali ovi zadnji rezultati za Zoe i Spring pokazuju kako je sigurnost kolateralna žrtva u tranziciji koncerna na električne automobile."

Bit će zanimljivo u budućnosti vidjeti kako će se i ostali proizvođači nositi s tom tranzicijom.

Ovaj video dolje nema veze toliko s temom, ali isto zanimljiv za pogledati. Masa današnjih automobila, i to jako skupih, ima problem s ovim testom. Čak i neki hibridi za što je kriva raspodjela baterija po automobilu.

 

Link to comment
Share on other sites

Baš sam jučer napisao post na tu temu:

Stvar definitivno zaslužuje svoj topic. Ovako nešto nismo očekivali od Renaulta koji je dugo predvodio malu i srednju klasu u sigurnosti. Te fore su prodavali u Indiji ali je očito došlo vrijeme da se to radi i u Europi.

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...

Important Information

Renault-klub.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfiguritati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Koristeći se ovom web stranicom, pristajete na opće uvjete te pravila ponašanja.