Jump to content

Clio 2, problem sa VT pumpom


ZlatkoSt

Recommended Posts

Clio 2, 1.5 dci, 82 ks, 2003 godina, 190 000km, auto se ugasio u voznji bez znakova trzanja. Nekako sam ga upalio, vozio nekih 300-400m i opet se ugasio, nakon toga ga vise nisam mogao upaliti. Skinuo sam regulator tlaka goriva, i gledao da li ima spene, prepilao filter nafte i skinuo plovak rezervara, spene nema... kad sam skinuo regulator tlaka goriva, provao sam na rucnu pumpu natlacit gorivo da vidim jel baca mlaz na regulator, mlaza nema 😞 jel postoji mogucnost da je nesto proletilo u pumpu, u podrucje niskog tlaka dobave, i da je zacepilo protok goriva? 

Link to comment
Share on other sites

Sličan problem sam imao.  Ja sam odšarafio lajtung goriva na diznanam i onda skužio da je špena zaštopala dizne, povrati su doslovno 2-3m daleko špricali

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...

Important Information

Renault-klub.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfiguritati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Koristeći se ovom web stranicom, pristajete na opće uvjete te pravila ponašanja.