Jump to content

Pozdrav forumu - Renault Clio III Grandtour - prednji brisaci ne rade


Dadi37

Recommended Posts

Pozdrav svima, trebam pomoc oko brisaca, kupila sam auto prije 2 tjedna- Renault Clio III Grandtour, 2009. Mehaničar je provjerio auto i spajao na dijagnostiku, sve super. Jucer pada kiša nenormalno i to je bilo ujedno drugo put da palim brisace na autu i nakon mozda 20 minuta pocnu brisaci kao strugati po staklu, mislim si istrošeni brisaci, kupit cu nove 🙄 da bi za nekih 10 minuta stali nasred sajbe i to je to, vise ne rade, kasnije sam skuzila da nisu istrošeni brisaci nego nisu imali snage da normalnom brzinom  brisu. Zovem toga od kog sam kupila auto, kaze da je prije 2 mjeseca zamijenio motor za brisace i brisace, sta bi moglo biti, gdje da se prvo trazi uzrok ako idemo s pretpostavkom da je motor stvarno nov? Zadnji brisaci rade, radi i spricanje sajbi i iza i naprijed, cuje se prekidač kad mijenjam brzine brisaca, ali oni ne mrdaju. S obzirom na silni pljusak morala sam svako malo stati pa rucno mrdati brisace da bar malo vidim i sjetim se da na starom autu skoro da rucno nisam mogla maknuti brisace, moji odose kao od šale. 

Edited by Dadi37
Link to comment
Share on other sites

  • Dadi37 changed the title to Pozdrav forumu - Renault Clio III Grandtour - prednji brisaci ne rade

Dobrodošla Davorka. :welcome:Ovaj je topic namijenjen predstavljanju novih članova. Sada imaš pristup svim sadržajima foruma pa pitanje postavi na odgovarajuće mjesto na forumu.

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...

Important Information

Renault-klub.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfiguritati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Koristeći se ovom web stranicom, pristajete na opće uvjete te pravila ponašanja.